Tak uz konecne je mam doma A SUPER!!! Akorat bych chtel videt kterej ing. z vietnamu tam dal na centr super svitivou modrou ledku!!!! :lol: to musi bejt peknej vul :lol: ;D Ale sviti skvele :eek:
Printable View
Tak uz konecne je mam doma A SUPER!!! Akorat bych chtel videt kterej ing. z vietnamu tam dal na centr super svitivou modrou ledku!!!! :lol: to musi bejt peknej vul :lol: ;D Ale sviti skvele :eek:
a keby si este za tie prachy kupil geniusy Ht potom by si videl co je max zvuk(tym nemyslim max hlasitost) za min penazi.
Ja jsem spise na mensi rozmery a cisty zvuk,ale nic proti geniusum :wink:Citace:
Původně odeslal Marek
tiez som chcel nieco ake ten logi ale ma odradili tie jedno pasmove satelity.Ked som to pocul (chybajuce stredy, nie moc dobre vysky)bol som stastny jak blcha za moje tesly....
mám pocit že genius 5.1 ht stojí kolem 4000,- a logitech z 640 se prodává za necelých 2700,-Citace:
Původně odeslal Marek
Neslysel jsem Geniusy, ale muzu s klidem rici, ze ty logitechy hrajou v pohode. Samozrejme, na zadnou klasiku to neni, ale na pohodovy poslech jsou bezvadny.Citace:
Původně odeslal Marek