Po par sekundach napise "nespecifikovana chyba cile" a vyhodi CDRW. Chyba Cedecka to neni, v jine vypalovacce OK. Poradte prosim.
Printable View
Po par sekundach napise "nespecifikovana chyba cile" a vyhodi CDRW. Chyba Cedecka to neni, v jine vypalovacce OK. Poradte prosim.
To robila aj kamoske, odisiel jej laser. Robi to aj s inymy RW?
Zkousel jsem jen Verbatim, jine nemam. Cedecka ale precte a i zkopiruje ???Citace:
Původně odeslal Axel
Ale nevie na nich palit,proste CD vypluje von. CDR ide predpokladam este dobre.
to jsem jeste nezkousel, ale doufam, ze jo
Mne to robilo podobnu chybu ak bolo CDRW naformatovane a nahrate na inej napalovacke ktora podporuje vyssie rychlosti. To jest ak som 2X-4X CDRW naformatoval a nahra na mechanike TEAC 512EB pripadne 524 ktore podporuju aj 10x tak som ho v pohode v HP precital ale zmazat som ho nevedel. Musel som ho zmazat na TEAC a potom uz islo ciste nahrat na HP
V čem pálíš? Nepoužíváš náhodou soft od Veritasu, který se k HP přibaluje? U staré vypalky se to jmenovalo MyCD a teď u dvd300e, co mám v práci tomu říkají RecordNow a přesně jak si napsal není schopný vymazat CD - RW. Pokud je to tak, řešení je jednoduche, vypaluj v jiném programu. Já jsem si do práce vyřval Nero a je po problému. Testnout to můžeš třeba i s clonecd, to taky vymazává a kvůli velikosti není problém stáhnout ho i přes modem.
Palim v Neru. Zkousel jsem ted vypalit smazane CDRW a vyhodilo mi to chybu "SCSI Target error", nemam neco spatne nastaveno?
Skus dat rychlost na 2x... a daj vediet
Takze, kdyz jsem dal smazane 700 MB CDRW (4x-10x prepis) 4x vypalit - hodilo chybu, ale kdyz jsem dal vypalit 650 MB CDRW (2x-4x prepis) 4x vypalit, tak to jde. I potom zase smazat.Citace:
Původně odeslal Axel
Mel jsi pravdu, po smazani to slo, alespon u jednoho CD vypalit i smazat. Dik.Citace:
Původně odeslal Ondrejc