ako sa to da minimalizovat do SysTray ???
uz mi to leze na nervy ked to je otvorene dole :roll: ;D
Printable View
ako sa to da minimalizovat do SysTray ???
uz mi to leze na nervy ked to je otvorene dole :roll: ;D
o par threadu dole pise nekdo o utilitce PopTray ...
to som cital,ale pokial som to pochopil tak to je iba na stahovanie mailov bez nutnosti mat zapnuty OE.Citace:
Původně odeslal basik
imho to bylo o tom ze musi bejt outlook furt zapnutej ... a to tlacitko OE presunul do systraye takze mu tam nevadi ... no proste to stahni a zkus :wink: :D
aha,tak to teda vyskusam ;D
:evil: presne ako som si myslel ten PopTray obsahoval 47spaywarov.
neviete niekto ako prinutit te OE do SysTray ???
Programov na umiestnenie niecoho do tray existuje milion, mnohe z nich uz od roku 1996, kedy este ziadny spyware nebol. Urcite ich je niekolko aj free - staci prehrabat nejaky share/freeware archiv.
no tak sem si dal trochu praci asi na minutu ... pac sem ti preedtim blbe poradil :roll: ... tak mi google vypliv tohle
http://www.bykeyword.com/pages/systray.html
je to cela stranka programu co pracujou se sytrayem ... a na to minimalizovani se imho hodi treba TrayMan :wink:
No, TweakXP tohle umí taky, ale asi jenom s "regulérním" outlookem, nevím, OE nepoužívám ;D
Já používám "Hide Outlook Express" www.r2.com.au k maximální spokojenosti, je ale dobrý si vypnout otravný okýnko, který při každý zprávě vykoukne, jinak super - když příde mail, ikonka Outlooku se v tray změní na Mail.
Super :D toto mozem iba doporucit :wink:Citace:
Původně odeslal Gappa
dik moc Gappa ;D
Nemáš za co :-)
btw, fajn prográmek, žee? :o) dá se u něj i nastavit, že když si omylem OE vypneš, tak že ho sám zase zapne. Prostě dobrá věcička :o)))
jj,je to fakt super :D
presne taketo nieco som mal na mysli ;D
ja pouzivam TheBAT! a ten do system tray trafi aj sam... ;D
Na to se ale nikdo neptal :roll:
Skúšal niekto ten HideOutlook s Outlookom 97? vždy pri spustení mi to vyhodí hlášku, že požadovanú zlošku alebo položku nemožno zobraziť. Nie je to určené pre Outlook 2000 a vyššie?
Já používám TrayIt! z http://www.teamcti.com/trayit
Je to samozřejmě použitelné i na jiné aplikace.