Ja teda zatim nemam nejak nazor ,jako jestli je treba vhodny na server ,nebo zvolit Debian ? nebo neco jineho ? Nebo RH 7.3 - Ten se mi zda nejlepsi ,ale nejak nevim ...
Printable View
Ja teda zatim nemam nejak nazor ,jako jestli je treba vhodny na server ,nebo zvolit Debian ? nebo neco jineho ? Nebo RH 7.3 - Ten se mi zda nejlepsi ,ale nejak nevim ...
Rozhodne radsej Debian. RedHat teraz navyse konci, ostane len Enterprise...
RH nebrat...
No ja prave porad nevim ,do debianu se mi moc nechce ,vsichni o nem pisou ,jak je slozitej a tak ...
Jinak mate nejaky konkretni duvody proc ne RedHat na server ? ja si myslim ,ze to nemusi bejt uplne jako nejhorsi reseni ,kdyz na tom jede spousta velkejch serveru ...
Jinak ja proste v tech distribucich ani nevidim nejak rozdili (akorat mandrake je opravdu asi jednoduzsi)
ty si snad budes kupovat kompletni reseni od RH? ???
porovnavas hrusky a jabka...
debian ma vyhodu v dobrem updatovacim systemu... a bezpecnost je hlavne o updatovani, resp. zaplatovani....
navic RH (jak uz to byva u velkych spolecnosti) si dela veci po svem.... ne tak, jak je zvykem.. takze budes mit spoustu problemu, ktery v jinym distru nenastanou a nebudes vedet jak to resit... a neporadime ti ani my... leda nejaky jiny redhatista a tech asi az tolik nebude..
Tak OK to je docela rozumnej duvod ,takze du schanet debian ;-)) Ty updaty se mi docela libej , vsichni mi to taky doporucovali ,tak do toho teda du :roll: ;D
Debian je docela dobre prehlednej, kdyz se s tim clovek nauci delat tak je to uplne super, mnohem lepsi a rychlejsi sprava nez pres nejake GUI udelatka... To samy gentoo, ale tam si spoustu veci musi udelat sam.