Zdravím.Měl by jeden dotaz.Nemá někdo už nainstalovaný v bordu Abit KG7-Lite procesor XP 2400+.Na strankách Abitu jsem nenašel jaký a do jaké frekvence je možné použít procesor.Za odpovědi předem díky.
Printable View
Zdravím.Měl by jeden dotaz.Nemá někdo už nainstalovaný v bordu Abit KG7-Lite procesor XP 2400+.Na strankách Abitu jsem nenašel jaký a do jaké frekvence je možné použít procesor.Za odpovědi předem díky.
To je otazka do sekce VIA, proto presouvam.
Jestli to neni na strankach Abitu tak ti snad nekdo poradi :wink:
http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...pPRODINFO=BIOS
mno s poslednim BIOSem to korektne zobrazuje nazev procu s CPUID 0681, coz je thorougebred, takze asi pujde. Ale radsi tam flashni ten novej BIOS :wink:
procesor tam na 99% půjde.
2Marty: chyba! Ta deska má chipset AMD. Tudíž by jsi to měl přesunout do sekce o jedno níž :wink: (i když vlastně mám pravdu jen napůl)
no ja myslim, ze uz kvuli tomu uzasnymu southbridgi (686B) by to tu byt melo ;DCitace:
Původně odeslal herma
ale k otazce, dle me by mel jit
Oficialne ne:Citace:
Původně odeslal pkroky
CPU Support AMD Athlon/Duron 700MHz ~ 1.33GHz or future Socket A Processors based on 200/266 MHz (100MHz/133MHz Double Data Rate).
Neoficialne tezko rict. Puc si od nekoho xp-ecko, skus ho a uvidis.
Nie "xp-cko" ale konkretne si pozicaj Thoroughbreda alebo bartona jedno na kej frekvencii. ak to nabehne do biosu tak ti to pojde ...Citace:
Původně odeslal hr