Co znamená když mi pří spouštění PC 3x pípne. Vůbec mi nechce najet. Nejspíš mi tam spadl šroubek. Mám desku K7T Pro 266.
Printable View
Co znamená když mi pří spouštění PC 3x pípne. Vůbec mi nechce najet. Nejspíš mi tam spadl šroubek. Mám desku K7T Pro 266.
Jestli je tam AWARD BIOS, tak 1 dlouhy pipnuti nasledovany 2 kratkymi znamenaji spanou grafiku - treba i jen malo domacknuta do slotu
3 rovnako dlhé pípnutia sú chyba grafiky. Je možné že nie je dobre dotlačená v AGP slote
Blbost. 3x stejne pipnuti je na 100 pro pamet a dlouhe pipnuti, nasledovano kratkymi je AGP.......
To peppaa : Pro Tebe to znamena spatnou / nekompaktibilni pamet .....
mrkni na diagnosticky led diody (K7T 266pro=MSI aspon myslim ??? ) podle toho zjistis kde je chyba, ale nejspis neco s grafikou... takze hodne stesti :?
Sakra chlapi ! Vyndejte si pamet a zapnete komp, 3x stejne dlouhe pipnuti je pamet !!!!
No jasne 3 dlouhe je pamet jak prase.1 dlouhe a 2 kratke je chyba grafiky.Odzkouseno,dam za to ruku do ohne(nebo na svuj procak:).Jo a meli by to psat v manualu k desce,aspon u Gigabytu to pisou...
No jasne 3 dlouhe je pamet jak prase.1 dlouhe a 2 kratke je chyba grafiky.Odzkouseno,dam za to ruku do ohne(nebo na svuj procak:).Jo a meli by to psat v manualu k desce,aspon u Gigabytu to pisou...