neni nejaky zpusob jak tam dat vys ? mam totiz padny duvod, ze kvuli tomu ze tam muzu dat jen 64MB, se mi nektere hry nechutne cukaji...
Printable View
neni nejaky zpusob jak tam dat vys ? mam totiz padny duvod, ze kvuli tomu ze tam muzu dat jen 64MB, se mi nektere hry nechutne cukaji...
vejs to dat nemuzes, tusim ze je to omezeni cipsetu.
víc to nejde.
a objasni svůj pádnej důvod když už to tak vehementně sděluješ.
no muj padnej duvod je, ze podle me neni normalni, ze v Medal Of Honor mam 10 FPS, kdyz s Ti4200 me to pod 50 neslo...
a hodne sem se uz na to ptal, a hodne odpovedi znelo, ze mam zvysit aperture size, ostatni taky nekteri rikali, ze kdyz to dali na 128 tak bylo po problemech... dost me to sere, a jestli nekdy zjistim ze to bylo tim, tak to bud roztriskam, nebo padnu stastne na kolena...
jak se mi zda tak tendle cipset ma jen omezeni, max 512 MB ram, max 64Mb AGP size...
nj,já s GF4Ti4600(128MB) neměl na i815 žádnej problém,šlapalo to jak víno,jen ta propustnost SDRAM už nějak přestávala na new hry stačit
2Austin: to nebude tou "Aperature size". Myslím že problém bude jinde.
no a kde myslis ze ten problem bude ? v grafice bych nerek... zvukovkou to taky neni pripominam, zkousel sem vypnout.Citace:
Původně odeslal herma
v ovladačích, v DirectX. když si měnil grafiku, přeinstalovávals celej systém?
hledej jinde. Tato blbůstka v biosu tyto problémy nezpůsobuje
heh, wokna sem preinstaloval asi 5x, tu TI 4200 sem mel asi naposledy nekdy minuly rok v kompu, takze reinstalu uz bylo hodne :-) dela to stejne pod 98 i pod XPckama, zkousel sem v DirectX vypnout to AGP texturovani, ve smartgartu taky sem zkousel co slo, ale nic...
chlape, víš ty vůbec co to ta položka znamená? Stačí požít tlačítko Search.
našel bys že:jinak tady je to psané: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=aperture+sizeCitace:
Původně odeslal PiT
no dobre, to ale nic neresi, podle toho by to teda v mem pripade znamenalo, ze takova sunracka hra jako medal of honor zabira vic nez 128 Mb textur jo ? a pak se to cachuje do systemove pameti a proto mi to tak cuka ? to je blbost ne ?Citace:
Původně odeslal herma
jo a mimochodem ja vim co to to Aperture size je, kdybych to nevedel, tak se asi neptam jestli to nejde dat vic :-) tak blby zase nejsem :-)
ok. tak tedy teorii víš. Nedokážu ti poradit čím to, že ti medal jede tak pomalu, ale na tuto vlastnost bych to neházel.
njn, ono totiz je vice her ktere mi tak cukaji vetsinou starsi hry, a i treba novy MaX Payne taky, a taky se v Paynu pise, ze kdyz mas zapnuty AGP AS tak to dokaze hodne zvysit vykona tak nevim - resilo se to v ATI grafikach ve foru.
hmmm...si to doma taky otestuju....
no nevim, ale moc nevěřím že je to tímto.
tak kdybyste mel nekdo dobry napad pls dejte mi vedet :-)
(hry ktere mi nechutne cukaji: Medal of Honor, Jedi Knigt 2,3, Midnight racer (nevim jak se to menuje presne), HALO, Wolfenstein, Ghost Master atd......