padání programů na winXP CZ!!slave na kabelu
povožuju za důležité seznámit vás s problémem který jsme měl.
na starém počítači 1600+/kt3 ultra/r9000pro/maxtor80GB-2MB-7200ot/m,jsem měl winXP EN !! a disk na master,ale na slave kabelu (líp se to montovalo, neměl by být problém, pokud je disk na master a ne na cable select tak ho kabel bere jako master, a taky žádný problém nebyl!!.
no, ale tento počítač jsem nechal doma našim a oni chtěli český winXP (anglicky neumí), tak jsem jim nainstaloval český XP i s SP-1, a koukám, je to pomalé jak slimák, a pořád tam padaly hry, kousalo se to i při minách apd. no hrůza, neměl jsem čas se vtom hrabat..nebyl jsem doma moc často, no bráchovy donesl kámoš disk a tak je zapojil správně,master na master kabel, slave na slave kabel, a už to neblbne, takže záver..:český win XP CZ jsou na hovno!!! (to jsem tvrdil vždy) neznám software překopaný do čestiny ,který by fungoval správně, takový Photoshop je příkladem, nefunguje tam polovina věcí!!!
déle mně samosebou nasrala via, kua určitě to bylo i jejích řadičem, no pokud někomu blbne systém a pořád padá a neví proč, tak tohle je příklad proč to může být!!!