v biosu sem si vsiml ze jde nastavit i AGPx1 a X2
ja ale mel zato ze do AGP X8 desky nejde dat AGPx2 grsfika... pujde tam teda nebo ne?
Printable View
v biosu sem si vsiml ze jde nastavit i AGPx1 a X2
ja ale mel zato ze do AGP X8 desky nejde dat AGPx2 grsfika... pujde tam teda nebo ne?
taxem nato kapl a zistil ze to nejde ale! vyvstal dalsi problem... jak nastavit RAM na optimalni beh pri vysoke FSB?
mam je odskousene na teto desce( bootoje komp do maximalnich 250FSB tj 500DDR ale nepodarilo se mi jet stabilne vyse jak 433 coz je divne... videl bych ale spise problem v nastaveni ) pokud negdo mate tuhle desku a jedete na vice jak 215FSB tak poradte jak mate nasteveny cely bios diky..
pameti mam HYNIX 4,3Ns DDR 400
Mohl jsi znicit desku !!!!!! Pokud ta 2x AGP byla 3,3V !!!!!
K tem pametem, mel jsem 2x OCZ PC433 EL DDR a nastaveni pameti jsem mel takto (na FSB205-209):
CL2-3-6-3-1T 3T 2T CPU normal ROMSHIP ultra - total stable
ted mam HyperX a CL-2-2-6-2-1T 2T 1T CPU normal a ROMSHIP ultra
a to pri FSB 205, dal jsem to zatim netestoval, ale ty HyperX jsem PC400, pouze ....
Desku zničit nemohl,protože karta s AGP 3,3V (voodoo) nemá na AGP konektoru potřebný třetí výřez.Takže by kartu do slotu vůbec nenarval.Citace:
Původně odeslal svaca
Nevím,ale jak je tomu u Kyra (Kyro IISE už jede na 1,5V)
Desku mám taky 8KRA2+ a paměti Hynix 4,3 ns. 400 MHz
Jedou na 440(220 fsb),CL2-3-6-3-2T-2T
si mohl dát příspěvek spíš do http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=34352 tam se věnuje jenom o těchto deskách
To Katoo: Jasne mas pravdu..... !!!! Zapomel jsem ....