Jde dát 600MHz procesor na základní desku, kde byl AMD XP2000+ (základní deska je MSI KT3 Ultra 2 333MHz.). Nestane se nic když ho tam dám?Potřebuju vědět 100% informace, nerad bych o něco přišel. Díky
Printable View
Jde dát 600MHz procesor na základní desku, kde byl AMD XP2000+ (základní deska je MSI KT3 Ultra 2 333MHz.). Nestane se nic když ho tam dám?Potřebuju vědět 100% informace, nerad bych o něco přišel. Díky
100%nestane.
No to spíš záleží na "iniciativě" Windows, protože když se za chodu vypne podpora SSE, jde to do BSOD. Tady by to sice nebylo za chodu, ale je otázkou, zda to i tak Windows poberou.Citace:
Původně odeslal Jolinar
No ja mam windows XP.
hlavne si to udelej podle manualu...a nezapomen prepnou mezi 100, a 133MHz FSB.
Jinak se ti s tim 100% nic nestane, pred tejdnem sem delal presne to samy, akorat ze to byly XP1700+ a Duron 750 a nebyl jedinej problem
jj, prepnut FSB zo 133 na 100 a urcite to pojde, myslim ze to stacilo napisat raz na taky jednoduchy dotaz, thread by sa mohol zamknutCitace:
Původně odeslal Rabban
V poho, dobrý :o). Díky za pomoc!
V patek jsem do svy desky Soltek FRN2L dal misto vyhoreleho 1700+ prave pujcenou 600ku duronka a az na par prapodivnych car pri bootovani (musim to nekolikrat zapnout a vypnout aby se to rozjelo) se vubec nic nestalo. Smele do toho! 8-)
Já mám XP2500+ a Solteka a tuhle jsem do něj dal na zkoušku Duronka 750 a v pohodě naběhli na první pokus XP, tak jsem šel na net a pohoda.