Chtěl bych si pořídit nový chladič ale nemohu se rozhodnout mezi ZALMAN CNPS7000-CU a ZALMAN CNPS7000A-ALCU který z nich je lepší. Díky
Printable View
Chtěl bych si pořídit nový chladič ale nemohu se rozhodnout mezi ZALMAN CNPS7000-CU a ZALMAN CNPS7000A-ALCU který z nich je lepší. Díky
na http://www.pretaktovani.sk napsal gabo pred casem recenzi - na ten al-cu a vypada skvele a ten celomedenej musi bejt bomba - ale vazi asi 3/4kila. pri nakupu si checkni, jestli se na tvoji desku vejde
btw, proc je tu ten thread 3x?[/url]
2 Tomek priste sem to dej jen jednou !!!
kdyz to das vickrat tak to smaz !
kazen musi byt !!!!
nebo jak nas to ve skole ucili ?
Nevim co potrebujes resit, na jednom nejmenovanem shopu je ted v akci Cu za stejny prachy jako jinde AlCu, tak pokud se nebojis te vahy (a nemlatis kompem casto o zem), jdi do neho ;DCitace:
Původně odeslal Tomek
jj presne tak ted je ten Cu stejne drahy jako ten Al/CuCitace:
Původně odeslal Aigor
Takze ber ten Cu!!!
A prozradite pls o jaky obchod se jedna? V TNTrade je sice CU verze o par kacek levnejsi nez ALCU, ale jen CU verze pro Pentium4/Athlon64 :? .Citace:
Původně odeslal FatalDooM
ja jsem ho koupil od fabsy - 1750 kacek. zitra ho ozkousim a poreferuju 8-)
jenom by me zajimalo, jaka je ta teplovodiva pasta, co k tomu zalman dava. jakou s ni mate zkusenost?
Citace:
Původně odeslal riksa
Co jsem tak vsude slysel a cetl, tak tu pastu tam v pohode dava vetsina s argumentem, ze kdyz to tam pribalil Zalman, tak vedel proc.
Predpokladam ze si ho koupil na Athlona. Kde je Fabs?
Rekl bych ze jakakoliv AS bude lepsi... :-)Citace:
Původně odeslal Crus
FABSA je clen tohoto 4a... :arrow: staci se trochu porozhlidnout
tak ho mam doma a je vynikajici. pri minimalnim hluku (prehluci ho bohuzel zdroj) chladi o 10 stupnu lip, nez volcano 9.
po 3 hodinach full load je cpu na 61°C - teplota z jadra
po pul hodce na idle - 53°C
proste, tohle se zalmanovi povedlo, az na tu vahu ;D
Jj, ale podle me se uz na maximalni overclock moc nehodi... pak uz nestiha...Citace:
Původně odeslal riksa
Fakt je, ze je to spicka co do hluk/vykon... kdyz clovek nepocita Swiftech a nebo Thermalright... tak je tohle nejlepsi reseni (krom vody ;D )
tak po par dnech nahodnzho testovani to vzpada takhle, teploty jsou Z JADRA a full load, 2x80mm vetrone na odsavani vzduchu:
2208 (192*11,5), 1,525V - 51°C
2328 (194*12), 1,6V - 56°C
2425 (194*12,5) 1,65V - 61°C
dal jsem nesel kvuli premapovany sade nasobicu a nechce se mi ted lezt do bedny a sundavat chladic :-) . otacky vetraku nastaveny na 1700 ot.