mám bedny 5.1 nějaké geniusy de luxe zapojil jsem je dle návodu a jedou mi jen 2 repráky a dva elice ale velice potichu další dva nejdou vůbec.Ovladače mám jen Win XP,může to být tím? Nebo dělám nějakou hovadinu jinde.
Printable View
mám bedny 5.1 nějaké geniusy de luxe zapojil jsem je dle návodu a jedou mi jen 2 repráky a dva elice ale velice potichu další dva nejdou vůbec.Ovladače mám jen Win XP,může to být tím? Nebo dělám nějakou hovadinu jinde.
Za prvy a to je dost dulezity :-) je fakt, ze SB1024 je pouze ctyrkanalova = muzes zapojit maximalne 4 repra (predni a zadni, popripade sestavu 4.1)
5.1 ma taky predni a zadni, ale subwofer je spojen s centerem a zapojen jako ten paty :arrow: cili to muzes zapojit pouze jako 4 repra bez wooferu nebo toreticky jako 3.1 :eek:
díky za reakci...ale mě vždy hrajou jen 2 kusy, třeba bufer a střed,nebo když vyndám střed tak jinej reprák ale jinak nic.Citace:
Původně odeslal PhoB
¨Citace:
Původně odeslal D7D
v ovladacih karty musis zapnout 4 kanaly !!! standardne jsou tam jen 2!!
aha tak to bude ono že s těma ovladačema XP to nejde.Citace:
Původně odeslal ros
Samozrejme ze se musi zapnout 4 repra v ovladacich a jeste lepe rovnou ve Win v multimedich.
Ovladace od creativu jsou na nic, zkus stahnout nove z www.pegasoft.cz pokud si to jiz neudelal.
S defaultníma ovladačema z WinXP ti 4 bedny hrát nebudou nikdy. Mimo to se obávám, že ti nepojede subwoofer, ale jenom 4 satelity takže si budeš muset koupit 5.1 zvukovku.
tak jsem asi 100% LAMA ale nejsem schopen zapnout ve WIN XP ty 4 repra!Kde přesně?
Nastavení - Ovládací panely - Zvuky a zvuk. zařízení - Nastavení reproduktorů - Upřesnit
mňo taková lama zase nejsem ,tohle jsem samo udělal ale nic hraje jen SW a střed a potichounku 2přední.Citace:
Původně odeslal Caleb
Takze pokud bys ted prohodil ty dva jacky co mas strceny v LIVE! tak by meli hrat hlasite dva predni a potichounku(jestli vubec) SW a stred.
Potom co si to nastavil multimediich, tak by melo byt neco jako bass redirection v ovladacich ke zvukovce. Tady je ale proste problem v tom, ze 5.1 zvukovky maji vyveden jack specialne na SW a stred
Brávě že to Bass redirection Live 1024 nemá :-(Citace:
Původně odeslal PhoB