Napiště mě, prosím, vy co máte Leadtek a podobné karty GF3 a umožňují vám měření teploty, kolik máte na čipu. Edge i surface :lol: Dík
Printable View
Napiště mě, prosím, vy co máte Leadtek a podobné karty GF3 a umožňují vám měření teploty, kolik máte na čipu. Edge i surface :lol: Dík
-dost to skáče , ale Edge 29°C
Surface 39°C
Někdy to skočí na 65°C.
No tak to je docela málo, já mám v nezatíženém stavu a na nepřetaktovaný edge 42 a surface 52, což se mě zdá moc :(
Maji to i jine znacky? s cipem Gf3??? Rad bych zmeril tu moji:)Citace:
Původně odeslal Iceman
Kdyz jsem mel jeste GF3Ti200 od MSI (220/472), tak surface bylo kolem 55C pri zatezi. To se mi zdalo nejak moc, tak jsem do bocnice case umistil pomalobeznou 90-ku vetrak na 6V, ktery foukal primo na grafiku a cipset studeny vzduch z venku a teplota klesla zhruba na 46...
2-Ja8k1-:
Nevim co mas za znacku, ale pokud tam nemas cidlo na mereni teploty (coz u NoName asi nebude), tak to zmeris jedine nejakym teplomerem. Obecne plati, ze pokud na tom udrzis prst, tak je to v pohode... ;)
]Citace:
Původně odeslal PePo
Ta moje karta má v klidu 40 stupňů a při zátěži 45. Mám rozumnej průvan v case, pokud ho tam nemám (třeba sundám bočnici), teplota okamžitě vyletí o 5-8 stupnu výš.
2Massaro:
Jo, pruvan v bedne uz ted mam taky a chladi to lip zavrene nez otevrene. Ale taky mam rad ticho, takze to s tim pruvanem moc neprehanim. Male vetraky jsem vymenil za velke a vsechny zpomalil zhruba na polovinu (nebo min) otacek, ale to reseni s vetrakem v bocnici jsem zachoval, ma to neco do sebe... ;)
Já jsem měl původně bez o/c 52°C surface a 48°C edge.
Po náhradě původního slilikonu za AS3 a nataktování mám nyní v klidu cca 55°C surface (při zátěži jsem se dostal až na 60°C) a 50°C edge (při zátěži až 55°C). S původním silikonem nebylo taktování vůbec možné (na pamětech byla jen sem tam stopa silikonu - asi strojové nanášení...)
No ja tam mam prikucene tak asi 0,5Kg kovu:) a sou takove...studene:) proto bych to rad zmeril kolik maji C° vis...:) tech 50-60°C co tu nektery maji je fakt maras:)Citace:
Původně odeslal PePo
ja sem to u svyho Sparkla meril cidlem na zebrech pameti a pri otevrenym case to nikdy neslo nad 43 °C
Citace:
Původně odeslal zikurat
Sparkle na tom ma cidlo???????? A jestli jo tak kde se dozvim kolik °C to ma??????????????????????? :evil:
No vono je to proto málo , že jsem udělal menší úpravy.Citace:
Původně odeslal Iceman
GPU je v pouzdře a jeho rohy jsou výš proti středu .
A tak jsem je zarovnal.Potom jsem tam dal pořádnýho Al macka.
120cítka mi to celé ofukuje.
Pak jsem se podíval na paměti , pěkná prasečina.
Vůbec nejsou v zákrytu , tak jsem dal vždy jeden chladič jen na dvě paměti společně (280/589).
A to mám Leadtek co potom taková Manli.
spatne si me pochopil, ja to meril merakem s teplotnim cidlem, sparkle zadny cidlo nema :-(Citace:
Původně odeslal Luks
Citace:
Původně odeslal zikurat
Ahaaaaaaa:-( :| :?
Pokud se dobre pamatuju tak moje Asus GF2 GTS ma kolem 50 st...je na tom standartni aktiv ....docela me to prekvapilo..zvlast kdyz sem si pak uvedomil, kolik asi maj ty pasivne chlazeny karty..videl sem i mx440 s pasivem (noname card)...a taky kdyz sem si vzpomnel jak sem si spalil prst o svoji starou pasivne chlazenou tnt2 m64 od creativu :wink: