Standarte mam 32, tak jsem dal jen tak 64. Na K7S5AL mam standartne 64 a zkousel jsem dat maximum (248 nebo tak) jestli se jako neco nepo a vse OK.
Nejaka doporucena hodnota? V jakem programku testovat vliv na vykon?
Printable View
Standarte mam 32, tak jsem dal jen tak 64. Na K7S5AL mam standartne 64 a zkousel jsem dat maximum (248 nebo tak) jestli se jako neco nepo a vse OK.
Nejaka doporucena hodnota? V jakem programku testovat vliv na vykon?
Neviem ci je to na 100% ale ide tusim o maximalny pocet PCI cyklov pocas ktorych moze jedno busmasteringove zariadenie vyuzivat PCI bez prerusenia. Ak sa mylim,tak ma prosim nekamenujte :oops:
Ma to vyznam pri SB Live!, ktora kazdu chvilku nieco posiela cez PCI a ostatne zariadenia su z toho hotove, ale to bol problem hlavne na starsich systemoch,napr KT133/686A.
Mas pravduCitace:
Původně odeslal tomXX
ps mne taky blubnul sb live ale na kt133A 686B, cas od casu se kous comp a bylo slyset krasne hnusny piskani z reproduktoru tyhle problemy resi via hyperoid
Dobre, to bychom vedeli s cim mame tu cest, ale moje otazka znela jak ten previt optimalne nastavit.
Pokud vim tak AGP melo na me stare VIA133A latenci 248....
Zkousel jsem nahodit 128clk a v sandre2004 zadny rozdil v MEM ani MEM+CACHE benchmarku. Vratil jsem se zpet na 32clk(default BIOSu)
Sandra na PCI sbernici hlasi latency 8clk ???
Poradne nejaky benchmark na kterym se to necha vyzouset....