chtel bych si koupit nejaky dva kusy 512MB alespon DDR433 co me snad uz pojedou v my desce! nenasel sem zadny 256MB moduly co by u me jely nad 260FSB!
tak bych chtel poradit jaky by ste me doporucily? cena by mela byt do 9000Kc dik za rady y tipy!
Printable View
chtel bych si koupit nejaky dva kusy 512MB alespon DDR433 co me snad uz pojedou v my desce! nenasel sem zadny 256MB moduly co by u me jely nad 260FSB!
tak bych chtel poradit jaky by ste me doporucily? cena by mela byt do 9000Kc dik za rady y tipy!
Moc dobře nechápu dotaz. (Asi protože nejsem přítelem platformy Intelu)Citace:
Původně odeslal Neller
Tím FSB myslíš co? Pokud to chápu dobře, jelikož jsem napsal, že se o Intel zrovna nezajímám, tak by měla být (podle specifikace desky) tato deska osaditelná max 400MHz paměťmi a pak z toho FSB=2*400=800MHz
Pokud se mílím, tak mě někdo opravte!
Tvoje deska:
http://www.asus.cz/products/mb/socke...d/overview.htm
Paměti:
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...t.asp?Level=96
Ale je to podle mě vyhazování peněz. Podívej se na časování...
A za 2., nevím jestli na desce vůbec dosáhneš u pamětí takové frkvence.
A pokud jsem se pěkně sekl, ta sorry, o Intelovské platformě raději psát nebudu... 8-)
ja sem ted koupil A-DATA 512 DDR500 pekny hlinikovy chladic maj ........na ocz mi deska jela jako tobe max 260FSB , ted mi jede max 270,ale potom uz chybuje procak. Pameti mi jedu i pri FSB 270 1:1 takze DDR 540........zajimave je ,ze kdyz dam delicku 5:4 tak se to cele posere a ani to nebotne ???
jo mel sem ten stejnej problem! 260FSB a smitec-konec!Citace:
Původně odeslal Fox-CZ
a ten hlinikovy chladic maji i A-DATA DDR450? ty mas jen jeden kus 512MB modul? nemyslim ze kdybys mel dva kusy-DUAL CHANNEL ze by to bylo vykonejsi? je nejakej ubytek vykon ve hrach kdyz ted pouzivas SINGLE CHANNEL?
ten hlinikovej chladic maj A-DATA500, 450 nevim..........Citace:
Původně odeslal Neller
jedu v dualu , takze mam 2 x512,ale skousel sem i v singlu a krome bodu sandre sem nepozoroval narust vykonu.Procesor sem dostal i na 3,4Ghz,ale musel sem uz mu davat 1,7v a to je moc :|
450ky jsou bez :-)
450ky sou bez, to je pravda, ale taky o kolik sou levnejsi oproti DDR500 A-DATA o 1000Kc ne? (myslim 512MB modul)