Dá se nějak nastavit ve windowsu XP, aby se v požadovaný čas vypnul PC ??? :idea:
Printable View
Dá se nějak nastavit ve windowsu XP, aby se v požadovaný čas vypnul PC ??? :idea:
Například program Tweak XP to podporuje. Musíš si prostě na o stáhnout ňákej prográmek, protože samtonej Windows to nepodporuje.
V samotnom Windows XP sa dá len nastaviť, za koľko sekúnd od zadania príkazu sa má vypnúť. Robí sa to príkazom shutdown -s -t 30, kde 30 je počet sekúnd do vypnutia compu.
No vidíš to jsem ani nevěděl.Citace:
Původně odeslal Wizzard
No a uz staci jen do planovace uloh nebo jak se tomu nadava zadat tenhle prikaz a ono se t v danou chvili vypne ne? :)
tým príkazom sa dá comp aj rebootovať, treba to spustiť s parametrom -r, teda shutdown -r -t 0 alebo aj odlogovať, to zase shutdown -l
Tak to je namakaný ,ten příkaz jsem neznal. Asi by mě ani nenapadlo to dát do naplánovanejch úloh, protože jsem je v životě nepoužil.
Moj oblubeny programik je Vypinac! Odporucam vyskusat.. ma mnozstvo nastaveni, dokaze splnit rozne poziadavky ako kedy co urobit! :)
Ten prikaz je iba v XP ??? Lebo skusam dat "shutdown /?" na w2k, ale ten ho nepozna.Citace:
Původně odeslal Wizzard
Jestli tam není rovnou, tak je určitě v resource kitu, nebo ke stažení na webu - používám ho už od NT 3.51... (dají se tím shutdownovat i remote computery, ovšem při dostatečných právech)Citace:
Původně odeslal Haldo
:idea: Domain Admin snad stacia ??? :idea: ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Nemohol by si mi to poslat? Resource Kit pre W2k prave nemam. Alebo aspon presny nazov suboru aby som to mohol stiahnut z netu.
Dik
dobry softik je aj tento >
http://private.peterlink.ru/tochinov/Power/Power.zip
ale uplne spolahlivy je aj scheduler > pouzivam to na music budicek :)
MadCap
P.S.> XPcka bez hesla vypnete pomocou shutdown tiez velmi lachko .. pozor na to ;)
ja pouzivam KillWinamp
http://www.skiman.pc.cz/download.html
docela casto posloucham mp3 kdyz du spat ... umi to stopnout/vypnout winamp po urcitym poctu pisnicek nebo po nastavenejch minutach a nebo to ve forcemodu vypne po urcitejch minutach i celej komp :wink:
Na tej adrese ten subor neni :-( - stranka nebyla nalezenaCitace:
Původně odeslal basik