mam doma new CRT-LAMA VM454
iiyama VM pro 454, takze
klady: obraz vypada velice pekne (laicky posouzeno)
mam USB HUB a dalsi vychytavky
strasne moc nastaveni
prislusenstvi (kabely USB atd..)
odnimatelny kabely
vysoky frekvence!
zapory: levej horni roh je nejakej nazloutlej
strasne slozity nastavovavi!
vaha-tusim ze 24,5Kg.....
ale myslim ze ho muzu vrele doporucit!
ps: ale mozna ho budu muset prodat-vubec se me nemuze vejit na stul-plus cimim na nej dost z blyzka, takze to neni uplne nejlepsi, ale jinak je to fakt super monas!
Re: mam doma new CRT-LAMA VM454
Citace:
Původně odeslal Neller
iiyama VM pro 454, takze
klady: obraz vypada velice pekne (laicky posouzeno)
mam USB HUB a dalsi vychytavky
strasne moc nastaveni
prislusenstvi (kabely USB atd..)
odnimatelny kabely
vysoky frekvence!
zapory: levej horni roh je nejakej nazloutlej
strasne slozity nastavovavi!
vaha-tusim ze 24,5Kg.....
ale myslim ze ho muzu vrele doporucit!
ps: ale mozna ho budu muset prodat-vubec se me nemuze vejit na stul-plus cimim na nej dost z blyzka, takze to neni uplne nejlepsi, ale jinak je to fakt super monas!
trosku si rejpnu ... presne to same (prislusenstvi, vaha, plocha) ma moje LG za 9k :wink: A laicky posouzeno ma obraz taky dobrej...ale jen laicky :D
Citace:
Původně odeslal Petrt
trosku si rejpnu ... presne to same (prislusenstvi, vaha, plocha) ma moje LG za 9k :wink: A laicky posouzeno ma obraz taky dobrej...ale jen laicky :D
jo, jenze to tvoje LG neni nikde v CR k sehnani, nejdriv tak za 14 dni :evil:
Citace:
Původně odeslal patka
Citace:
Původně odeslal Petrt
No dobre, ale to neni duvod dat 4k navic jen tak...kvuli znacce na kterou tu jeji majitele nadavaji. U toho LG jsem schopnej ty chyby jeste tolerovat, prece jen to nestalo zas tolik...
Citace:
Původně odeslal Petrt
Citace:
Původně odeslal patka
Citace:
Původně odeslal Petrt
No dobre, ale to neni duvod dat 4k navic jen tak...kvuli znacce na kterou tu jeji majitele nadavaji. U toho LG jsem schopnej ty chyby jeste tolerovat, prece jen to nestalo zas tolik...
ja to nemylslel tak, ze je to horsi kup, ale jen sem si tak povzdech, ze ji nemuzu sehnat.