Chtěl jsem se zeptat jestli je mezi pamětí a FSB ňákej dělič nebo násobič.
Já jsem totiž slyšel, že když hodim FSB na 166Mhz tak by mi paměti měli jet taky na 166Mhz. Respektive 333Mhz u DDRek.
Je to tak nebo neni?
Printable View
Chtěl jsem se zeptat jestli je mezi pamětí a FSB ňákej dělič nebo násobič.
Já jsem totiž slyšel, že když hodim FSB na 166Mhz tak by mi paměti měli jet taky na 166Mhz. Respektive 333Mhz u DDRek.
Je to tak nebo neni?
jj je tam delicka.Zalezi jakou mas desku.Ja si u sebe muzu z nekolik aruznych vybrat.Tak jak to popisujes ty by byla delicka 1:1,ale existuju ruzne.....Mrkni do biosu jestli tma mas nejake nastaveni
Nejsem si jistej, ale mam tu navod k BIOSu. To je jediný co mám, protože mi starší brácha BIOS zahesloval a já jaksi nevim heslo. ALe myslím, že když mám VIA KT400V nebo něco takovýho, tak tam žádnej dělič neni.Citace:
Původně odeslal Wolferine
musi tam byt, jestli je to kt400, tak bude mit delicku 1/5, tj. 166/66/33 (fsb/agp/pci). jak na zaheslovanej bios, to nevim - co takhle clear cmos?Citace:
Původně odeslal josefec
Mě, ale nešlo o AGP ani PCI mě šlo o paměti. A smazávat CMOSku to právě nechci.Citace:
Původně odeslal riksa
u KT333 a KT400 nad FSB166 jedou DDR333 jen synchronne
nebo to heslo uhodnout ne? copak nekoukate na americke filmy? :-), jak tak sedi zkuseny americky hacker u PC (pardon u Applu :-) ) a behem nekolika sekund to heslo uhodne (samozrejme bez nabourani do systemu - tohle delaji jen prasata a ne machri z hollywoodu)Citace:
Původně odeslal riksa
;D ;D
2UFo: jasne, tam jsou hesla typu: "welcome", "password", "access", pripadne si hrdina pomuze zadnimi vratky pomoci tajneho prikazu "show-me-the-password" ;D