Mam jednu tuhle kartu a fotak hlasi card error. Pokud ji dam do ctecky (USB) tak je OK. Pravdepodobne je nejak preformatovana. Nevite nekdo co s tim?? Nejakou utilitku, ktera dokaze kartu naformatovat? Dik za cokoliv.
Printable View
Mam jednu tuhle kartu a fotak hlasi card error. Pokud ji dam do ctecky (USB) tak je OK. Pravdepodobne je nejak preformatovana. Nevite nekdo co s tim?? Nejakou utilitku, ktera dokaze kartu naformatovat? Dik za cokoliv.
Neda sa to formatovat normalne ako disk? Kliknut pravym v My Computer a vybrat Format.
Prave ze je asi naformatovana na PC a ma byt naformatovana ve fotaku.... takze ji dej do fotaku a naformatuj... jak, to se dozvis v navodu k tomu fotaku
2 dee: mno jo, ale pokud fotak hlasi chybu karty, tak se do menu ani nedostanes :-(
Jo asi tak, kdyby to slo , uz bych to udelal...Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Zajimavy ja mam dojem ze u myho to jde...Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Mno v tom pripade netusim....
mno u me C-100 a C220 to neyde :(
Hmm tak u my C-1 pak asi taky ne, ale vim ze sem mel neco s kartou hlasilo to nakou chybu a format ve fotaku to opravil
tak to bude asi rukama ;-)
Stalo se mi jednou něco podobného, nešla ve foťáku naformátovat (psalo to chybu při formátování) tak jsem jí naformátoval v PC a pak teprve ve foťáku. Mám C 960 a tam karta jde naformátovat i když to píše chybu karty. Budeš si tedy muset najít někoho takového.