Mam takovou "titanovou"-(barevně) middletower -> je moc hezká ,ale vaděj tam bílý mechaniky -> nedá se koupit nějakej sprej aby to vypadalo dobře -> Nebo přední výměný kryty?... Pokud ano plz web :) .
Printable View
Mam takovou "titanovou"-(barevně) middletower -> je moc hezká ,ale vaděj tam bílý mechaniky -> nedá se koupit nějakej sprej aby to vypadalo dobře -> Nebo přední výměný kryty?... Pokud ano plz web :) .
Najlepsie najblizsi Barvy-Laky obchod alebo drogeria.
Co přesně koupit? ....
Najlepsie niekde tam kde miesaju farby....si vyberes presne svoj odtien...kupis a bud ak mas profi pistol na striekanie si to nastriekas sam alebo ak mas znameho kto lakuje auta....tak prenho to nebude problem.
Cena zalezi od farby...ale ak to chces profi tak farby okolo 400 Sk (1dc farby a primesy ktomu) - ta cena je za metalizu.
Záleží na odstínu - dá se vybrat i v těch supermarketech jako je OBI a Baumax - barvy na auta a do automobilových interiérů. Ale chce to trefit ten odstín a nebo se koukni - občas prodávaj i šedý CD-romky atp.
Ale co z toho když nemám ani známýho co lakuje auta a ani pistol ??? Kompresor + pistol je dost drahej a elektrická pistole se prej hned zanese co byste poradili ???
Já jsem mechaniky přestříkal obyč. sprejem na plasty. Ani jsem na to nenášel žádný bezbarvý lak. Drží to v pohodě už přes 1/2 roku. V obchodě ti poradí jakou barvu na co :wink:
tak skus hladat nejakeho modelara co robi airbrush veci, urcite ich je dostCitace:
Původně odeslal globalkiller
a farby sa minie ovela menej ako 1dc a odtien ti odhadne on
...existuju firmy, ktore namiesanu farbu hodia rovno do spreja, cize neni treba ani pistol ani kompresor :wink:
A nějakej konkrétní tip by nebyl ? Třebas v Praze ?Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
uff v Prahe ti teda neviem povedatCitace:
Původně odeslal globalkiller
farby pokial viem miesaju v baumaxoch 100% ... s tymi spraymi by som skusil nejake lakovne normal zo zlatych stranok ... z netu