zajímalo by mě, jestli lze použít čistící DVD i pro DVD vypalovačku?
Printable View
zajímalo by mě, jestli lze použít čistící DVD i pro DVD vypalovačku?
lze, jednou ...
Tak tohle jsem nepochopil...Citace:
Původně odeslal krebs
Protože je lepší mechaniku rozebrat a vyčistit ručně a s citem. Ony totiž ty různé "čistící" disky se štětečky mohou poškrábat čočku, nehledě na to, že všechen prach do toho optického systému smetou. Ty mokré ještě dokonají dílo zkázy tím, že to ještě zalepí tím sajrajtem, který se na ně používá.Citace:
Původně odeslal Mirectec
Vrazit do mechaniky "čistící" CD mi přijde jako čistit trochu upatlané CD drátěnkou a Savem...
OK, myslel jsem si, že rozebrání mechaniky a ruční vyčtištění bude nejlepším rešením.Citace:
Původně odeslal peta303
Chtěl jsem se ujistit... "čistící dvd/cd" by bylo přeci jen pohodlnější rešení :D
Jsem totiž od přírody silně pohodlný člověk, ale zase si nechci zničit mechaniku, až jednou bude třeba čistit
Moment moment! Rozebrani mechaniky = ztrata zaruky, ne? To vam za to stoji??? :?:
mechaniku se nechystám rozebrat teď - ale dotaz byl hozen pro případ, že dejme tomu za 3 roky bude třeba jí vyčistit - a to bude po záruce ne?Citace:
Původně odeslal BATMAN
všechny média do mechaniky vkládaná čistím antistatickým hadříkem, co nepouští "vlasy" :D no tak nepřekládám, že bych ji hned tak zneprovoznil abych musel čistit
Tak to jo...... Me uz vstavaly vlasy hruzou na hlave! A na takove prilisne cisteni bych se asi vy.... kdyz prestane cist do 2 let, a nepomuze pak cistici CD (DVD ??? ) tak pomuze reklamace. Mno a kdyz ani ne reklamace.....tak za ty 2 roky stejne koupis novou a rychlejsi za cenu za kterou dnes koupis CDRW = primerne 1500 :!: