Teac 52/52/24 za 2130,-SK
alebo
Asus 52/52/24 za 1800,-SK
respek.
Teac Combo CD-RW+DVD 48CD / 48CDW / 24RW / 16DVD čierna za 2810,-SK
Ma niekto skusenosti s tym Teac Combom??? Cita DVD bez problemov???
Vopred vdaka
Printable View
Teac 52/52/24 za 2130,-SK
alebo
Asus 52/52/24 za 1800,-SK
respek.
Teac Combo CD-RW+DVD 48CD / 48CDW / 24RW / 16DVD čierna za 2810,-SK
Ma niekto skusenosti s tym Teac Combom??? Cita DVD bez problemov???
Vopred vdaka
No ja bych ted rozhodne nesel do niceho jinyho nez da PLEXTOR W5224TA ta cena kolem 2000 CZK je uzasna a dostanes vypalku, ktera opravdu neco umi..
jinak bych bral toho asuse protoze je levnejsi :wink: Rozdil v tech mechanikach moc velkej nebude..
Hlavne neber TEAC mam ho doma a jsem z nej naprosto sileny. po 2 mesicich odmitl palit cokoliv. A ted kdyz mi dali jinyho tak se obcas stava ze max rychlost vypalovani je 48x misto 52x
[quote="Mirectec"]No ja bych ted rozhodne nesel do niceho jinyho nez da PLEXTOR W5224TA ta cena kolem 2000 CZK je uzasna a dostanes vypalku, ktera opravdu neco umi..
quote]
Ja se rozhoduju nezi tim co jsi psal a Premium, a zda se ze premium je zbytecne drahe, ale zase tohle moc casto nemenis tak nevim :-(
No pokud se ti chce dat 1600,- za to, ze budes met vypaleny CD-RW o 1minutu driv tak prosim.. Navic nez sezenes 32x RW a pak jeste bude drahy.. Treba me by se ta vypalovacky nevyplatila.. Ja koho znam, tak ma stejne jenom 10X RW vypalovacku.. Vetsina lidi za chvili prejde na DVD RW takze v tomhle budoucnost uz nevidim..Citace:
Původně odeslal commander
Toz mas naprostou pravdu. Jdu do ty levnejsi... :-) :-)Citace:
Původně odeslal Mirectec
no taky uvazuju ale ta recenze na cdr se mi vubec nelibi :-(Citace:
Původně odeslal Mirectec
http://www.cdr.cz/a/6566/7
co maji byt do pr.. ty errory? cekal bych ze Plextor s prehledem vyfuckuje jakoukoliv ochranu, a to cteni poskozenych medii je taky naprd.
otazka je co s tim provede novy firmware
Taky jsem to vcera cetl, a to si teda radsi priplatim za Premium, nez tohle, protoze priznejme si, co vypalujeme nejcasteji, ze? :-)Citace:
Původně odeslal UFo
hmm.. Tu recenzi jsem necet.. Ted bych si radsi priplatil tech 1600,- Ikdyz jestli neni si za takovou cenu pockat, az spadne cena DVD-RW ???