chchi se zeptat jak velikej pasiv uchladi gf 4200... jeslti na to stačí nějakaá šmucka na procák za 300 Kč?
Printable View
chchi se zeptat jak velikej pasiv uchladi gf 4200... jeslti na to stačí nějakaá šmucka na procák za 300 Kč?
a taky se chci zeptat jak zhruba ten pasiv těžkej může bejt abch nemzusel podpírat ze spodu, aby se nepáčila karta v AgP?Citace:
Původně odeslal semeno.
díky
No jestli bys to chtel chladit jen pasivne tak by mel byt asi dost velkej, navic to neni moc dobry napad, protoze ten cip dost pece na druhou stranu PCB, takze je kazdopadne lepsi dat stredne velky pasiv z jakohekoliv procaku a aspon ho jemne ofukovat. Takhle je to taky neslysitelne.
No ja som aktualne daval na GF4TI 4400 Pasiv zo Arctic Cooling Slim Silenta...sice je dost tazky...ale chladi dobre. Mam na tom Coolermaster na 7V.[/img]
jak se to dává na 7v, to je dfaultně na 12 a nějak ho snižíš a on se potom točí pomaleji?
Alebo ešťe jednodukšie.Dať pod grafiku odsavaciu turbinu napr od titanu.Ta turbina stoji okolo 300Sk.Aje celkom učinna :wink:
PS: napr tuto TTC-003 http://www.titan-cd.com/english/prod...=TTC-003<br /> alebo ešťe tuto (vyzera fakt slušne ;D :wink: 8-) http://www.titan-cd.com/english/prod...del_no=TTC-005
Hmm Intel ide tu o to ze Jadro GF4 TI pali ako diabol a nie odsavat treba ale chladit ho. A to tym ze tam pinchnes odsavanie velmi nesriesis (nehovorim ze vobec lebo nieco pomoze)....velky pasiv + 80mm vetrak na 7V to schladi ovela ovela ucinnejsie ako ta Turbina (nehovorim o dalsom pridanom zdroji hluku :( )
opravdu je asi nejlepsi reseni pasiv z nejakeho chladice CPU a mirne ofukovat 80mm vetrakem..
ja momentalne pouzivam pasiv z Titana D5TB + AC fan na 12V s teplotnim cidlem pichnutym v zebrovani... jede na minimalni otacky, takze ho prehlusi i muj disk..
neco takovýho jsem uvažoval a chtěl proto od někoho slyšet, thanks
Jo, mám to podobně - mám tam pasiv z boxu na XP-čko a zatím větrák z toho boxu, ale je to to nejhlasitější v kompu, takže jakmile mi příjde od Fabsy větroň 92*92 od Enermaxu, tak ho měním v casu za Arctica a ten poputuje na grafiku.. :-)
Jinak i samotnej pasiv to bez zátěže chladí v pohodě, i 3D Mark 2001 to projede, ale 3D Mark 03 už ne..
Jinak tu kartu to prakticky neohýbá.. Jen je to potřeba pořádně přidělat, aby se ti pasiv neproletěl kompem ;D
já nemam ani jeden slot PCI plnej tak at si klidně lýtá :o)