Zajímalo by mě, jaký parametry (doba odezvy, kontrast, jas, pozorovací úhly) má lcd u notebooku (14,1"TFT, Toshiba satellite 1800). Zkušel jsem to najít všude možně a nic. Nevíte někdo? Jen tak pro porovnání se stolními LCD.
Printable View
Zajímalo by mě, jaký parametry (doba odezvy, kontrast, jas, pozorovací úhly) má lcd u notebooku (14,1"TFT, Toshiba satellite 1800). Zkušel jsem to najít všude možně a nic. Nevíte někdo? Jen tak pro porovnání se stolními LCD.
Na notebookoch su lcd monitory o dost horsie.
Mal som na stole ntb IBM Think Pad G40...=> badatelne vacsi response time, mensi kontrast, horsie smerove uhly...
asi tak...
jj je to tak, pozorovací úhly (např. v porovnání s LCDčkama co máme ve škole) jsou znatelně horší, o něco horší je i sytost barev, ale pokud má NB jakžtakž kvalitní LCD a je to kvalitní notebook, tak to zase tak hrozný nebude, já jsem s LCDčkem u svého NB (viz podpis) spokojen (podle výrobce to má kontrast 150:1), akorát ho teď budu muset jít reklamovat, protože mám na displeji divnou skvrnu, která je ale vidět jenom když je obraz v tom místě černý, asi je to nějaká chyba uvnitř LCD matice..doufám že mi to zreklamují. Ale to bude chyba jednotlivého kusu, takže trochu offtopic. Poškrabané to není. Ledaže by to bylo poškozený od toho tučňáka co v tom NB mám (viz avatar) ;D ;D
Zajímala by mě hlavně rychlost odezvy, na tom co mam jsem zkoušel pustit nějaký video a hry a neni to až tak hrozný.