Pri chode disku napr pri HRANI DELTA FORCE mi disk zastavuje a strasne ZASKRABE....Dochadza mu dych alebo co ??? ???
Printable View
Pri chode disku napr pri HRANI DELTA FORCE mi disk zastavuje a strasne ZASKRABE....Dochadza mu dych alebo co ??? ???
Kup si k tomu poriadny zdroj. IMHO ten co mas nestiha. Mne sa to, ze nestiha zdroj, prejavovalo samovolnym nahodnym vypinanim/zapinanim diskov (pri vypinani disky obvykle oparkuju a dobrzduju = cvak a skripanie) pri plnom zatazeni systemu. Riskujes tym poskodenie disku.
Vyskusaj silnejsi (a najlepsie nie noname) zdroj.
Este ako poistku by som ti doporucil toto:
Stiahni si program SPEEDFAN, v BIOSe nastav S.M.A.R.T. na ENABLED. Spusti ten SPEEDFAN a chod na zalozku S.M.A.R.T. . Checkni ci niektore hodnoty nie su CRITICAL.
Inak precitaj si toto:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=17006
Tak skusal som ten speed fan a nic kriticke ??? .........ze by to bolo tym zdrojom 300W je tak malo je to SKYHAWK a bol pkne mastny :?
Ozaj je pravdiva teplota toho HDD co meria SPEEDFAN ???
Nemoze to byt tym ze mam teraz len 256MB pamete ??? :?
Ked disk zastavi a ZASKRABNE, tak to asi pamatou nebude... To by hrkotal stale...
A o "kvalitach" SKYHAWK zdrojov by ti mohol Rainbow povypravat :lol:
Uz to facha bolo to v tom zdroji :?
Len to chcem potvrdiť pre prípadných ďalších "hladačov riešenia". Tiež sa mi po pridaní Audigy začal HD hlavne pri spúšťaní win vypínať. Zaparkoval, zastavil a win zmrzli. Takisto pri bootovaní z diskety. Mal som 250w zdroj. Včera som doniesol 350w Enermax a je po probléme. Takže u mňa bola hranica pre 250w zdroj 2xHDD 1xCDRW 1xDVD 1xAGP 2xPCI. Po pridaní tretej PCI koniec.
Necvaká náhodou v pravidelných intervalech??
Jestli jo, možná má beďary.