-
Autorizace XP
Vcera jsem zase po dlouhe dobe zkousel taktovat a kapku jsem to nevychytal. Musel jsem resetovat CMOS.
Po restartu jsem nastavil vsechno v BIOSu, krome data.
Zapnul jsem pocitac, nabehli XP a pripojil jsem se na net, abych synchronizoval cas prez Atomic Clock Sync. Vsim jsem si ze mam aktivovat okna do 24 dnu.
Prenastavil se mi cas a musel jsem jit ven. Vypnul jsem pc
Vratil jsem se kolem 9h a nahodil jsem pc. XP chteji po me autorizovat.
Mel jsem na vyber:
Telefon (na lince jsou od 8-20), takze nic.
Internet modem volal mezimesto, ale marne ! Jeste s cislem 0 na zacatku.
Tak jsem nakonec aktivoval system az rano ! Kdybych nemel momentalne doma Knoppixy tak bych asi musel nekoho u Mrkwosoftu zabit !!
-
Ide to tusim aj cez internet, ale ked robis tretiu instalaciu, tak to uz robi problemy (tak isto ludia na tom telefone...) V robote som musel instalovat Office XP asi 3-krat, lebo vzdy cele Windows odisli (bola tam HW chyba). Takze problemy s tym maju iba ti, co to maju kupene legalne. Ostatni na to maju crack... :roll:
-
Ja je vlastnim legalne a uz jsem je instaloval vicekrat a nerad volam na cislo mrkvosoftu. Docela premyslim o tom ,ze si ten crack poridim ! Co je to za serioznost kdyz od 20:00 mas system na jednu a dve veci !!!
-
-
Daj se koupit pro obycejnyho cloveka XPcka, ktery tu autorizaci nevyzadujou ? Treba pro podniky a skoly existujou specialni verze, kde se pri instalaci nechce ani serial number.
Znamena ta autorizace, ze kdyz budu nucenej XPcka 3x preinstalovat - vymena disku, vadna komponenta atd., tak uz nepudou autorizovat ? Cili si je budu muset koupit znova ?
-
Myslim, ze po viacerych instalaciach uz nepojde aktivacia cez internet a potom musis volat na tu ich deb.ilnu linku a tam urcite budu mat nejake de.bilne kecy...
-
Myslim ze v tomhle pripade je obejiti aktivace naprosto vporadku a naprosto legalni, protoze jde o zprovozneni legalne zakoupenyho SW.
Proc myslite ze existuje ta corporate verze ? Protoze by se z toho MS opupinkoval az by ho nejaka vetsi firma, nebo treba stat zaloval ze mu kvuli jejich aktivaci po upgrade HW prestalo vsechno fungovat.
-
Jasně, většina oficiálních verzí je beztak corporate, nebo výš (v select enterprisu a spol. je zase jiná verze). Jen pro osvětlení politiky - není problém nainstalovat Windowsy pod jiným než udaným licenčním číslem, není problém použít jakýkoliv crack, nebo něco podobného - jediné důležité je fyzicky vlastnit odpovídající počet odpovídajících licencí.
Nikdo, kdo má licenci (předpokládám, že každý, kdo se do téhle diskuze zapojuje), si nemusí dělat hlavu s tím, co a jak - jen si dávat pozor na vlastní licenci.
-
Samozrejme zo všetkým tu súhlasím (veď to aj ja tak robím), len čakám kto sa prvý odváži poradiť mu kde nájsť ten crack(fuj to slovo ;D ), čo bude hrubé porušenie miestnych stanov. :wink: ;D Nájde sa Robin Hood?
-
-
Citace:
Původně odeslal Cila
Astalavista??? ;D
:mweheh: Ale len na štúdijne účely, a pozor na trójskych koňov, ktorých sa poflakuje na týchto weboch hafo.
edit:aby sme nezabudli...platná licencia podmienkou(ako inak)