Vite nekdo neco o tehle desce, pry to ma byt FXko, je to i v cenikach nasich firem, ale na orig strance je jen napsano SIS 748, zajime na jestli jde taktovat, tzn. co jde menit v biosu, umi alespon to co L7S7A2??
Jinak se da sehnat za 1600,- i s DPH
Printable View
Vite nekdo neco o tehle desce, pry to ma byt FXko, je to i v cenikach nasich firem, ale na orig strance je jen napsano SIS 748, zajime na jestli jde taktovat, tzn. co jde menit v biosu, umi alespon to co L7S7A2??
Jinak se da sehnat za 1600,- i s DPH
Ta deska (M848A) je to sami jako ECS 748A. Mas pravdu, ze v nekterejch cenikach (napr. vedon) je uvadena jako 748FX. je to nejspis spatne.
ECS ma jeste ECS 748A1 ktera je vylepsenou verzi 748A (nastaveni multiplikatoru pomoci jumperu+nastaveni voltaze v biosu)
Ten PCchips 848ALU mam doma, 748FX to nema, protoze nic takoveho neexistuje, je to normalni SIS748. Po zadratovani nasobice a napeti mi chodi v pohode na FSB 200, na 203 uz ne, ale mozna to bude CPUckem, protoze to je stepping A. Na FSB200 prime95 rock stable :-) , mohu doporucit. S pomoci Cheepomen tweaku mohu nastavit vse okolo pameti.
Ve 100M. píšou, že tahle deska má integrovanou grafiku, ale u výrobce jsem verzi z grafikou nenašel - jak to teda je? Má nebo ne? DíkCitace:
Původně odeslal Petrik
848ALU nema integrovanou grafickou kartu. (A/L/U-AUDIO/LAN/USB)Citace:
Původně odeslal TAKiTAK
Je divny ze me na uvodni obrazovce pise SIS746 a ne SIS748 mam revizi 2.1 ???
to nevim, je to jako u nekterych KT600 desek, kdy to pise ze to je KT400 :roll:Citace:
Původně odeslal pandau
SiS746/FX a SiS748 mají stejné DeviceID a liší se jen revision ID, to samé VIA KT400/VIA KT600 :-)
Proto detekce těchto chipsetů je někdy trochu nepřesná...
presne, taky to nechapu je tam 748/963L(AU) a pise to 746 hned po startu...Citace:
Původně odeslal pandau
je to ale problem jen 848A 2.1, btw: na neti BIOS vubec neni...
Keby si si pozrel post nad tebou, tak tam je odpoved :mweheh: :smoke:Citace:
Původně odeslal Converge
Mám PC CHIPS M848a v2.1 asi dva měsíce a nestěžuju si :-)
spousta věcí se řešila na czechcomputeru tak na to mrkněte jestli vám to pomůže:idea:
http://www.czechcomputer.cz/disc.jsp...256DE50075C77D
diky za tip ;)))Citace:
Původně odeslal mino
btw: ten BIOS uz konecne vysel...