Ja uz z toho silim. Jakmile zapnu chod pres proxy, tak se mi hodne zblbnou stranky (nejake obrazky se nezobrazuji, css blbnou...). Nejde to moc popsat. Klidne Vam zavolam, je to na dele...
Pekne prosim, smutne koukam a silim z toho. :eek:
Printable View
Ja uz z toho silim. Jakmile zapnu chod pres proxy, tak se mi hodne zblbnou stranky (nejake obrazky se nezobrazuji, css blbnou...). Nejde to moc popsat. Klidne Vam zavolam, je to na dele...
Pekne prosim, smutne koukam a silim z toho. :eek:
co si vzpominam tak z tohodle sme s kamosem taky malem zblbli.
Po tom co sme to den zkouseli rozchodit sme nasli neco jineho a to slo naprosto bezproblemu ... a menovalo se to tusim SyGate
Já už s WinRoutem nějakou dobu nedělám, ale tohle jsem nepotkal ??? Zkus zavolat oficiální support - funguje jim docela v pohodě!
Mě Winroute běhá uplně v pohodě, HTTP i FTP.
hmmm ja bohuzel mam, je to snad nejhorsi proxy co sem videl :) no to zase asi ne ael se squidem se to neda srovnat. si tam radsi dej jako proxy neco jineho
WinRoute je hlavne router - to proxy je tam na 2 veci... Ked sme uz pri tom, tak som ani ten router poriadne nerozchodil - napriklad Unreal Tournament to vzdy spolahlivo do par minut zhodil.
a tusim starcraft nam pres to parit nesel vubecCitace:
Původně odeslal Rainbow
Bylo mi receno od naseho spravce webu, ze je to problem s cachi :), ale jak jsem koukal tak tu mame vypnutou, tak fakt nevim, co to zlobi :(