Panove, umi nekdo dobre pracovat s NView. Mam dvou monitorovy system a mam v tom nejak gulas. To ovladani je hrozne ...
Je s tim nekdo kamarad? Potreboval bych vyresit nektere veci, tak at neobjevuju uz objevene ....
Printable View
Panove, umi nekdo dobre pracovat s NView. Mam dvou monitorovy system a mam v tom nejak gulas. To ovladani je hrozne ...
Je s tim nekdo kamarad? Potreboval bych vyresit nektere veci, tak at neobjevuju uz objevene ....
Zkus napsat vo co de ;D jinak v poslednich ovladacich od nVidie se nViev dost zlepsil(no vlastne cey ovladani je o moc lepsi ;D ) a je stli je budes mit v cestine :idea: tak nevidim jedinej problem... :
Nejak mi nefunguje urceni monitoru, ve kterem se ma zvolena aplikace otevirat v maximalizovane podobe. Jak to provest?
Pokud program zavru v maximalizovane podobe na jeden monitor, pri znovuspusteni je pres oba dva monitory, to me s..e.
Dal, je nejaka finta, jak rychle prohodit maximalizovanou aplikaci, na ktere je focus, na druhe okno. Ne ten multi-klikaci zpusob nebo hazeni okna ...
Jeste jsem se vubec nedostal k vicenasobnym pracovnim plocham. Je pracovani s nimi prijemne nebo spise ne. Jsem zvykli na Perfect Screens, ty jsou skvele...
Okno pres oba monitory: Podivej se jestli ve vlastnostech zastupce pres kteryho poudstis program neni spoustet v maimalizovanem okne, jesti jo tak tam dej spoustet v okne :idea: mne to blblo stejne
prohozeni aplikaci:tohle sem az tak dalece neskoumal ale zkus editovat nabitku ktera se ukazuje pri kepniti na zahlavi aplikace(klepnuti skundarnim tlacitkem :arrow: samozrejmne)ja se na to taky jeste mrknu....
ps:My chudaci co nemame internet doma :-( to mame fakt tezky s okamzitym odpovidanim, takze dam vedet as se zase dostanu na Inet ve skole...
Uz jsem se prokousal dal. Vse nakonec resim klavesovymi zkratkami, je to velice rychle a clovek nemusi litat mysi po cele plose jak debil! a proklikavat se tisicem menu ...
Zacina se mi to libit :-)