Mate niekto skusenosti s tymto chladicom model OwlStream alebo VultureSpin?
Printable View
Mate niekto skusenosti s tymto chladicom model OwlStream alebo VultureSpin?
Vulture Spin má stejné chladící charakteristiky jako třeba TITAN T5tb, nemá regulaci otáček, a má pohodový modrý větrák 80x80 (bohužel nesvítí), ze spoda je kus mědi.
Ja Bartika chladim VultureSpinom... - ta med je tam dost velka.
Ale mam vo vyhliadne Thermaltake Volcane Extreme 12, ked ho konecne niekde budu mat...
Tu máš odkazy na tie chladiče. Je tam i popis.
OwlStream: http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=129
VultureSpin: http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=130
Osobne mám HawkStream a som s ním spokojný.
HawkStream: http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=81
Ceny:
OwlStream: 408 Sk s DPH
VultureSpin: 479 Sk s DPH
HawkStream: 167 Sk s DPH
...pozri na www.chladice.sk :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Wuuduu: Kolko stupnov mas na tom bartikovi?
xDodox: tie otkazy mam ceknute uz dlhsie, chcel som vediet nejake tie prakticke skusenosti, ale diky!
2Igor: thnx! Je lacnejsi, ako som myslel... kua, objednavam!!!!
kolko mam teplotu neviem, neviem, neviem... ale pozriem, pozriem, pozriem...
Naco objednavas ? chod tam , kup si ho a povedz ze si dealer pc a este dostanes 3-5% zlavu :)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
TO JE KRASA!!!!! Je doma!!!!!!
708 gramov medi....
...vratim sa k povodnej teme mam teraz doma ten Speeze VultureSpin a je to strasny grc - hlavne ten "21dB" ventilator grrrrr :evil: -> moja rada NEKUPOVAT!!!
wuuduu: ...som rad ze si rad :wink:
Vulture grc?
Mne sa zda dobry. Si fsimni aku ma hrubu zakladnu aj s tou medou. Mne sa pozdava. A aj je dost tichy, ne?
...prevedenie toho celeho pasivu je dost odflaknute a ten fialovy ventilator vydava fakt strasny hluk :evil: teda aspon podla mna!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
...ten cooler neni pre mna, ale v kazdom pripade dam kamaratovi na ten pasiv aspon nejaky normalnejsi 80*80 luftak :!: napr AC PRO TC /TC nahradene 5W 6,2V Zenerkou/
odflaknuty pasiv? dnes som si ho rano pozeral, aky je pekny a vymakany...
Moj fan je fakt tichy. Asi mas defektny kusok...
Ja aby som dosiahol take ticho som musel stiahnut Volacano na 2500-2800 otacok, lebo pri 5500 to je MASO!!!
S Vulturom som sa chladil na max. 55 pri zatazi, Volcano dava o 10 stupnov menej 8-)
wuuduu: ...jezisi 2500-2800ot :? mne najviac toci ventilator na CPU a to cca 1700-1800 a ostatne v PC menej :wink: takze asi preto som oznacil ten VultureSpin za hlucny, ale co sa tyka toho pasivu, fakt ten co mam doma je strasny -> o tie neopracovane hrany sa da porezat :?
Tak uz je to jasne... predali ti nejaky NEDOROBOK.
2500 ot je u mna tiche, pretoze mam specialny home made dreveny case, ktory prehanaju dva 2500 ot. 120 mm vetrone... a tie maju svoj "zvuk"
Ale na Vulture a jeho 2500ot pouzi stahovanie otacok v BIOSe, ak tam take nieco mas. Funguje to squele...
Wuuduu: jj nepodarok je to strasny /inak kupovany vcera v AGEMe/ -> som uz pisal, ze to nie chladic pre mna :wink: jasne, ze sa to da regulovat aj napr. cez SpeedFan ale vymenim ten luftak a kamos bude mat pohodu jazz a ticho :wink:
Sakra xalani to ste nevedeli napisat vcera ze je to grc, ja som ho teraz kupil do jedneho kompu, som mu ho vychvalil a teraz rozmyslam co s tym spravim :roll: :roll: :roll:
Som to tam strcil na Bartona 2500+ momentalne bezi prime asi 10 minut a mam tam 66 C aaaaaaaaaaaaa, uz som tam aj dal navyse nejake 2 svjetacje coolermastery a teplota klesla cca o 2 stupne :?
btw. co sa tyka hlucnosti, tak by som ho oznacil ako priemer - da sa.
Uz som na nom skusal vymenit aj vetrak, nepomohlo :evil:
Ked vas napada co by som s tym mohol spravit, tak poradte...
66? Ja som s nim bol pri 2500+ na 3200+ max. 55... a primestable.
...zanes to v TT na vlakovu stanicu a nechaj to prejst nakladnym vlakom :lol: alebo radsej dvomi! /only joke/Citace:
Původně odeslal Mavko
...ale aby som ta potesil aj ja som sa na nom popalil :!: aj ked v tom PC co som staval pri Bartonovi XP2500+ ukazuje doska ABiT KV7 max teplotu CPU okolo 55°C a je to full_stable
tak uz som si ho cekol a mam tam nejakych 45 pri plnej zatazi takze v pohode a tichucky je tiez...
Mno mne sa to tiez vyriesilo, bolo to tou blbou doskou MSI KT600 a samozrejme ukazovala viac. Vsade bolo vela tepla, lebo sa na nej vari cipset aj setko... Tak som to mojou metodou "rukaonpasiv" nejako zle odhadol :oops: :roll:
edit: som tam skusal 2 ine chladice a zo vsetkymi to bolo podobne, aj ked ten speeze bol na tom najhorsie (akasa, titan CU5TB+8cmFan)
No ja mam MSI KT600 a Bartona 1833MHz@2166MHz. Mam SPEEZE VultureSpin a teplota pri zatazi je nejakych 55-60°C.Je to OK nie???
Ja mám na skrini pohodeného úplne nového Speeza, ešte zabaleného, ktorý sa "zvýšil" zo stavby kompa pre kámoša a som v pokušení ho vyskúšať. Mám zatiaľ 42°C pri záťaži, ale zišlo by sa trošku viac uchladiť.
Jasne, je to OK. Pokial to je stabilne, tak sa tym vobec nezatazuj.....Citace:
Původně odeslal PEPO R.
ja rozmyslam nad tym VultureSpin... tak ako je to s nim? je naozaj tichy ? ma len tych 21dB? lebo dalsie od ninych znaciek som za taku ceny videl len okolo 26dB. Do coho ist?