Taka netypicka otazocka. Da sa vo wine (W2k prof hlavne) oznacit logicky disk namiesto standartneho C D napr C1 alebo nejak inac ???
Printable View
Taka netypicka otazocka. Da sa vo wine (W2k prof hlavne) oznacit logicky disk namiesto standartneho C D napr C1 alebo nejak inac ???
skús najprv vysvetliť nejaký rozumný dôvod, prečo by si to tak chcel ;D
Mam DVD ako X:, napalku ako Y: a roxio cd-emulator ako Z:. Chel by som si tam nainstalovat virtual cd, lenze za Z uz akosi nic neni, takze rozmyslam ako by sa to dalo urobit aby to bolo pre mna v nejakom logickom poradi bez zmien v sucasnom pismenkovani.Citace:
Původně odeslal Wizzard
Ufff, to za to stojí tohle řešit, než asi 10x kliknout myší ??? Prostě si to přeházej o řád výš, nebo o víc (rezerva na příště)...Citace:
Původně odeslal Haldo
No jo, ale pokial ma napriklad databazu CD a chce CD spustit z nej, tak mu to nepojde, lebo ma inak oznacene jednotky.
Proste je lepsie davat si mechaniky od "P"
BTW: to premenovanie asi takto nepojde, win ti viac diskov ako pismen abecedy proste nepodpori, takze ziadne Z2 mat nebudes
No, např. není jen jedna abeceda ;D Ale do toho bych se nepouštěl, mohlo by to mít fatální následky...
Presne, cely system mam instalovany z X:. Teraz to zmenit by sa rovnalo samovrazde.Citace:
Původně odeslal Axel
Skoda ze sa to neda, asi budem muset teda nainstalovat virtual cd ako nejake V: alebo take nieco.
Tak chod smerom nadol, co ine zostava. Budes mat troska chaos v mechanikach...;-)
ja len nechápem, prečo si si dával DVD ako X, napalku ako Y a podobne, nebolo dosť voľných písmen predtým??
Pretoze ked zapojim vsetky disky, tak mam hned 6 pismen v perdeli + nejaky ten dalsi disk, fotak... . Proste som nechcel aby sa to s niecim pobylo a kedze som mal 3cd-romy, tak som si dal posledne 3pismena. Ficim takto uz rok, len teraz ma kamos nuti si nainstalovat ten virtual cd.Citace:
Původně odeslal Wizzard
asi tak :-(Citace:
Původně odeslal Axel
"Samovražda" ??? - Maximálně 15 minut v registrech ;DCitace:
Původně odeslal Haldo
Uprava registrov = samovrazda. Hlavne pri veciach ako Office a spol. A mne sa nechce cely win preinstalovat kvoli tomu ze zle pochopi niektoru upravu v registroch.Citace:
Původně odeslal jan555