Dalo by sa nejako vypnúť to testovanie FDD mechaniky, keď sa vo WinXP odhlasujem alebo vypínam comp? :evil:
Printable View
Dalo by sa nejako vypnúť to testovanie FDD mechaniky, keď sa vo WinXP odhlasujem alebo vypínam comp? :evil:
a nedělá ti to náhodou nějakej antivir? co vim, tak tohle dělá Avast...
Určite nie, mám iba NOD a ten mi nebeží ako rezidentná ochrana. Myslel som že Windows to vždy tak robí...
tak nevim jak u NOD-u, ale myslim si, že ten Avast to nedělá rezidentním štítem...
já mam AVG 7.0 a na flopy-nu mi nic při vypínání/restartu nehrabe...
Rozhodně tohle dělá Symantec/Norton AV a dá se to tam nastavit...
jediný antivír čo mi beží, je služba nod32krn, alebo tak nejako sa to volá :-o
jj, potvrzuju, akorat nevim, ze to jde nekde nastavit :?Citace:
Původně odeslal jan555
V nastaveních to vždycky je, ale nemůžu Ti dát přesnej návod - bohužel v každé verzi je to jinde a aby toho nebylo málo, tak se to i jinak jmenuje :evil:Citace:
Původně odeslal Mymak
až na to že ja žiadny Symantec Antivír nemám :lol:
asi už viem kde je problém, NOD kontroluje boot sektory pri prístupe na disketu a vypnutí PC. tak to radšej nebudem vypíanť. vďaka všetkým za radu 8-)
Já mam uplně jinej antivir než jste tady jmenovali a dělá mi to taky. Ale vůbec mi to nevadí. Dyť to ani nic nebrzdí.
zistil som že Nodom to nebude, lebo som vypol rezidentnú ochranu AMON :lol: a stále to robí :!:
Myslím, že je to antivirem, protože mi to dělá od chvíle, co jsem nainstaloval AVG. Odinstalování nepomáhá :?
co takhle se podivat do msconfig, co mas rezidentne spustene? pokud tam nic podezreleho nebude, tak se priklanim k tem antivirakum a vidim to na nejaky zasah do registru :)
Jaktoze nebrzdi? Brzdi.Citace:
Původně odeslal josefec
No já nevim mě ty dvě sekundy tak nevaděj.