Mam tu hru doma a kartu vidíte v podpise...Při spuštění to píše že potrebujete 100procent kompabitilni kartu s Direct 9.0
Kurva fakt to ale nasere :evil: :-o
Printable View
Mam tu hru doma a kartu vidíte v podpise...Při spuštění to píše že potrebujete 100procent kompabitilni kartu s Direct 9.0
Kurva fakt to ale nasere :evil: :-o
neni treba stahni se emulator na DX9 a chodti by to melo....Citace:
Původně odeslal Speed-y
kde ho stahnu?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
to je blbost.u me to jede bez problemu a mam starsi kartu nez ty
(nainstaluj nejnovejsi directy)
Kazda co karta pre Win podporuje DirecX9, pretoze ta podpora je pisana v Driveroch :!: :!: :!:
A Compatible neznamena ze ma mat full podporu DX9 ... to by bolo compliant.. kua. Je tam len pisane ze to potrebuje HW T&L co ma aj GF2 MX ;D
to co ti tu radi jsou blbosti.Citace:
Původně odeslal Speed-y
tak za prve, ja to hraju na karte viz nize (ta je 8.1), mam nainstaleny DX 9.0 (bez A a B), proste tu prvni verzi devitky a jede to v pohode. neni potreba. koukam ze mas taky GE4 TI 4200. takze je problem only v DX nebo detonatorech, co pouzivas za det. ?
To znamená, abys měl v počítači grafickou kartu (a s tím spojené drivery), na kterou jdou nainstalovat DirectX 9.0. Rozhodně to neznamená, že musíš mít HW podporu DX9.Citace:
Původně odeslal Speed-y
DirectX 9.0 nejde nainstalovat na starších kartách (např. na PCI sběrnici) Prostě se instalátor spustí a zase vypne. Tak to nejsou DX9 karty kompatibilní. Tam, kde nainstalovat DX9 jde, měla by ti jís spustit i ta tvoje hra.
Tak to je uplna blobost ;D :wink: Mam PCI grafiku S3 Virge 2mb a DX9 ide bezproblemov. A to ako na Win98 tak na WinXP :idea:Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Intalacia DX verzie nema nic z tym aku mas grafu. Ide o to kolko s jej funkcii tvoja grafa vie vyuzit :wink: (hardw....alebo emulaciov softw..)
Čti pořádně!!!!!!Citace:
Původně odeslal Semik
Nepsal jsem na všech grafikách PCI.
Evidentně znáš jen svůj případ a nic víc. Snažil jsem se o objasnění problému obecně, tvůj PC mě nezajímá.
nestresuj ..... mam dost PCi grafik. A vec je taka : Pokial je napisany driver ...DX9 slape na 100% s grafou samoznou to nic nema. Aby si bol spokojny tak slape aj na Trident 512kb@1mb ISA zbernici 8-)
Takze uz neviem aky musi byt clovek lamer ze mu to nejde.... ta grafa je z roku 1991 ;D
Treba sa s tym proste pohrat...kartu na to mas aby to slo ako po masle...takze jedina chyba je medzi PC a stolickou (to jest v tebe). Nainstaluj DX9 (alebo a alebo b). Odinstaluj stare detonatory - restart - nainstaluj napr. posledne nove Forceware 52.16 a skus.
Ak nepojde...mas prilis velky bordel v systeme a skus reinstal komplet celeho OS.
UZ sa nevadte...stacilo napisat ako na to v par vetach. Problem je proste v uzivatelovi...
Zdravim vsechny EPOXáky 4T2A3
Konečně nějaká pořádná hra na mou Gforce FX 5600
už jsem ani nedoufal :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
To je fakt logika, dávat na takovou kartu DX9!Citace:
Původně odeslal Semik
A co teprve na mou FX5800Ultra, ze?Citace:
Původně odeslal Lama
P.S.. tvoj prispevok mal OBROVSKU vypovedaciu hodnotu....
Jo tomu rikam grafika
A ma vymluvnost ta zde neni na miste uz se tesim az si Koupim Maxe Payna 2.
Chci se zeptat tech co ho hrali :
A) je bozsky
B) je dobrý
C) skoda kazdeho cedla na které byla tato hra vypálena
díky díky za vase odpovedi hral jsem 1 a byla hoodne dobra.
B) je dobry :-)
Mno ono DX9 neni nutne len na hranie :wink: Dost aplikacii bez toho moc nejde a lepsia grafa sa tam neoplati.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Inac na PC pracujem a na hranie mam konzolu, kde su ovela kvalitnejsie veci :idea:
za D) JE KRÁTKEJ!!!!! :-(
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sice to nepatri do tyhle sekce ale A) je bozsky!! 8-) Uz dlouho sem si takhle dobre nezaparil :D A chodi to naprosto krasne! Hraju to na plny detaily a AA2X, AF na max.
To je teda zazrak ked zobereme v potaz ten šunt co mas :mweheh: :mweheh: (skorej trepes picovinx)Citace:
Původně odeslal Jerrys
Co! Jako me neveris ze to takhle hraju nebo co? Di si radsi zapnout ten tvuj slavnej PS2 s nakou priblblou manga hrou a nemel pi.coviny ty! :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
Je potreba si pohrat s nastavenim ve hre. DX9 karta je potreba jen v pripade, ze jsou zapnuty nejake efekty(uz si napamatuju ktere) - musis je vypnout.
Nevim co komu na tehle gamese pripada bozskyho. Je to akorat jednicka s lepsima texturama a min nez polovicni delkou. Odpoledne jsem to nainstaloval a kolem pulnoci bylo po srande a to jsem nijak zvlast s hranim nespechal - dost trapne na to, ze to je na 2 CD... To ze tam lze prevracet sudy, krabice a jine kramy je sice zajimave, ale na hratelnost to jaxi nema vliv, jednicka me bavila vic. Jestli nekdy splacaj 3 dil, tak predpokladam ze uz bude na 3 CD nebo na DVD a bude mit uz jenom jednu kapitolu, kde se bude vestinu casu ukazovat ten priblbly komiks - mozna ho konecne nahradej filmovymi strihy. Ve zbytku casu se budou ukazovat obrazky te skarede slachovite baby (fakt se nekomu libi ?) a na zaver si mozna i vystrelime... Jeste ze jsem za to neplatil, pujcil mi to znamy ze pry to je "bozsky"... :?
ja ti verim pac na moji R9500 mi to jelo namax detaily a 6xAA a 16XAF! je pravda ze v nektyrych "narocnejsich" pasazich to spadlo na nejakych 25FPS ale jinak pohoda ... 4X AA naprosto plynule VSUDE!Citace:
Původně odeslal Jerrys