Inno3D Ge Force2 MX400 128 64MB - jak mam tuhle kartičku s trapnym větrátkem co nelíp clocknout v Powerstipu a vůbec nejlepší nastavení -> plz poradte ...
Printable View
Inno3D Ge Force2 MX400 128 64MB - jak mam tuhle kartičku s trapnym větrátkem co nelíp clocknout v Powerstipu a vůbec nejlepší nastavení -> plz poradte ...
Když jsem měl Asus GeForce2 MX tak my bez problému běžěla na 200 Mhz jádro a 200 Mhz paměti s pasivním chladičem.
Mel sem ji,s modyrm vetrackem....pameti sli ze 166mhz tusim na 175 a jadro si nepamtuju,zkosuej po 5mhz,az se to kosune trosku sniz:)Testuj to treba v 3D Marku :wink:Citace:
Původně odeslal Might
ja by som skusal taktovať cez detonatory / najprv treba v registroch povoliť...
Citace:
Původně odeslal SPYKER
Zdá sa mi to trocha biedne, ne MX200 som jazdil 200 jadro a 190 pamäte a to stabilne bez chýb. Neviem ako vy a ja som mal iba INNO3D ???
Franta: Ten muj je taky INNO3D a jede 215/170, mozná by pameti na 173, ale vís uz je to s chybama. No nic moc to není.
Ja mam sice MX-ku od MSI, ale defaultne mela jenom pasiv a ten se pri 200/175 docela hral. Tak jsem pridal fan a hnedle byla ochotna jit na 250/220. Ale taktil jsem v RivaTuneru a taky mam otevreny case 8-)