Mate ju niekto? Ake mate s nou skusenosti (kompatibilita, kvalita)?
Zatial som nenasiel ziadnu recenziu. Co sa tyka funkcii a ceny, je to moj favorit c.1, teda kym vyjde 811 :-)
Printable View
Mate ju niekto? Ake mate s nou skusenosti (kompatibilita, kvalita)?
Zatial som nenasiel ziadnu recenziu. Co sa tyka funkcii a ceny, je to moj favorit c.1, teda kym vyjde 811 :-)
Tuto vypalovačku mám asi 14 dní, pálím na DVD+-R/RW vždy maximální rychlostí, na značky LOGO, Verbatim, Imation, vždy bez problémů, čitelnost vyzkoušena v několika DVD-ROM, jsem velmi spokojený za 4.400,- vč. DPH, jenom by mě zajímalo, jestli, když ji flashnu na LDW 811S, tak jestli bude pálit 8x na DVD+R.
Cena je teda super na to ze CDcka pali 40x coz je zhruba tak nejvic a ma to jeste zatim jen Plextor co vim. Nicmene LiteON je takova rozpozruplna znacka, takze nez cena a parametry je spis kvalita zapisu.
Prvni recenze co jsem nasel je v polstine, ale s obrazky
http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/LiteOn_LDW-411S/3.php
Ostatni weby jen preview, zadne testy. A dle Polaku vypada zatracene dobre!
Uvazoval bych jinak jen o PX-708 (moc penizku) nebo LG 4040B (triple, ale jen 24x CDR).
Nejlepsi jsou prakticke zkusenosti :) uz jsem ji objednal :)
Problém je, že takový zkušenosti vyjdou dost draho... :wink:Citace:
Původně odeslal EllE
Je to v podstate nejlevnejsi palirna, takze to zase tak strasne neni. Jo kdyby byla rec o Plextoru tak to je neco jinyho :DCitace:
Původně odeslal Dawn
Tak jake jsou?Citace:
Původně odeslal EllE
Zatim v pohode, ale je lepsi s ni palit znackove media. Treba ty co jsou v baleni s tema si jaksi moc dobre neporadila, coz je teda smesne :)Citace:
Původně odeslal Harry
A uz jsi palil cedesa?
Tak to nevim na paleni CD sem si DVD palirnu neporizoval...Citace:
Původně odeslal Harry
Mam ji asi tri tejdny a je paradni. Akorat jsem musel preflashovat firmware na nejnovejsi verzi. stou starou jsem z.k.u.r.v.i.l. tri verbatim dvd+r u jednoho filmu. dal jsem novou verzi a vsechno OK.
Jinak vrele doporucuju.
Tak konecne vysla poriadna recenzia 411S na http://www.cdfreaks.com/article/127/2
Potvdrzuje sa, ze s poslednym firmwareom ide o naozaj velmi slusnu vypalku a sampiona v pomere vykon/cena. Akurat ju idem domov testovat 8-)
A recenze i u nas - http://www.cdr.cz/a/6639Citace:
Původně odeslal blackie
Ja ji mam take. Velmi dobra palicka DVD, trosku me zarazila rychlost paleni ( cca 3,8, ne 4X, treba to doresi dalsi FW ). Jina drobne problemy s palenim na nektera CD-R media pri vyssich rychlostech, z vlastni skusenosti doporucuji jen 32x. Jinak velmi ticha pri cteni a velice rychle cte na combo mechaniku. Jen si nerozumi s medii Commodore ( i když jsou to 4x, povoli jen 1x - media jsou OK, NEC1300A s nimi bez potíží 4x)
Máte někdo tu LDW-811s? Když s ní něco vypálím na DVD-R od Princo, tak mi to má stará DVD-ROM nechce přečíst...
A cemu se divis? "Znacka" Princo snad mluvi za vse :)Citace:
Původně odeslal Koudy
Osobne teda nechapu jak nekdo relativne hodne dat muze zalohovat na nejvetsi a nejlevnejsi sracky na trhu, to vazne nechapu.
Jo tak nevím no, ale pokud jde o filmy, tak mi tohle médium jelo ve všech stolních přehrávačích nerozdíl od značek jako jsou třeba Verbatim...Citace:
Původně odeslal EllE
Ake mate skusenosti s mediami Imation +R 4x v tomto Liteone, pripadne v modeli 811S? Zaujima ma kvalita medii a podpora na 4-speed. Diky...
GigaMaster -R se nesmi prodavat, ale co +R ? ma nekdo nake zkusenosti ? :)
Zkousel nekdo tuhle smazku pod W98SE? Vytezuje mi CPU na 91% a to se mi vubec nelibi, protoze moje obstarozni palicka nesla nad 10% a dalo se normalne pracovat.
Dalsi problem je, ze v poslednim Neru mi dovoluje palit jen 24x za timco ma umet 40x CD-R.
No mně jede dobře. Mám Nero 6.0.0.19 (no není to poslední no :? ) a jde pálit úplně v pohodě i 40x. Zkus si stáhnout novej firmware : http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LDW-811S/DR8HS0E.zipCitace:
Původně odeslal Harry
Takze GigaMaster +R jsou v pohode... nacte mi je kazdej (nesetkal jsem se se zadnym ktery ne) stolni video prehravac a to je co rict...
Bohuzel mam 411S. Navic mi vcera udelala tacek z DVD-R, prestoze simulace zapisu dopadla OK. Pekne me to stve.Citace:
Původně odeslal Koudy