Neznáte nějaké volně přístupné SMTP, tedy server na odesílání pošty?
Printable View
Neznáte nějaké volně přístupné SMTP, tedy server na odesílání pošty?
co ja vim tak seznam je furt zadarmo ...
Jo ale musíš bejt zaregistrovanej a potvrzovat přihlašovací údaje.
A na co to potřebuješ? ??? SMTP server máš snad u svýho ISP, nee? ;D
Nebo snad to potřebuješ na SPAM? :evil: ???
No něco na tom bude, ale SPAM to není. Je to jenom jistá forma obrany! :arrow:
si udelej svuj smtp
Nechci to podporovat, takže přímo Ti radit nebudu, ale gatewaí, přes který jde relay najdeš na každém rohu 10... Jenom si dávej bacha, s tím, co se mi zdá, že víš, bys mohl dostat pěkně přes prsty !!! (pro představu - jednou jsem za spam, kterej jsem dostával i přes několikeré upozornění, vyřadil jedné bance "pár" serverů na docela dlouho a napsat to sem klidně můžu, protože jsem jim předtím napsal, že jim to na oplátku udělám a věděli, kdo jsem a od té doby mi už taky neposlali ani jeden mailíček, takže TAK!)
A jak si asi mám udělat svů SMTP?
Exchange, Domino, Kerio, nebo některý z dalších tisíce produktů ??? ;DCitace:
Původně odeslal Dominator
Jo a fuguje to i¨když se připojuju pře Dial? A je to spolehlivý, rýchly...?
Nechápu, co tady zas potřebuješ hackovat. Snad, když seš zaregisrovanej na centrumu, tak používej svoje přihlašovací jmíno a heslo a máš to, ne?
já používám QK SMTP server - zatím funguje perfektně
A jaký je smtp.něco.czCitace:
Původně odeslal rned
není, to je prostě program u tebe a v programu nastavíš buď "localhost" nebo 127.0.0.1Citace:
Původně odeslal Dominator
rozdíl je jen v cestě toho mailu - když posílám přes smtp.chello.cz tak to jde nejdřív na jejich server a potom na server příjemce (třeba centrum.cz)
zatímco když to jde přes vlastní SMTP server tak to z tvého IP dostane přímo server adresáta mailu (zase centrum.cz)