-
Odstranit sum!!!!!!
Prosim o pomoc ted jsem si poridil nove sluchatka a posloucham celkem casto hudbu, ale zjistil jsem ze to celkem sumi(mam tv kartu-po ztiseni vstupu je to lepsi) a lehce to sumi (praska), kdyz skroluju neni to nic strasneho, ale kdyby to slo pryc byla by to pohoda. Pri poslechu se vse prehlusi neni to moc silne(kdyz jsem mel repro 5.1 tak jsem nic nezaslechl)
Dik vsem za pomoc
-
..
Skontroluj ci mas v nastavenia vypnute AUX. Ak nie vypni ho.
-
S TV kartama je obecnej problém, všechny značky maj buck s utišením Line-In, pokud používaš ATV2000, tak ten opravuje, jinak musíš line-in vypínat ručně, já to tak dělám :| .
S tím "cvakáním" při skrólováním je známa věc, už se to tu horucně řešilo. tuším že ten thread se jmenoval "Digitální šum" nebo tak nějak, ale nic se nevyřešilo, je to záležitost konkrétní sestavy(MB + Zdroj + Zvukovka).
-
A kdyz na svou desku (integr cip) supnu digital out tak to bude delat taky???
-
Live 5.1 prostě hodně šumí, a ve sluchátkách to je slyšet víc než na reprákách (Taky ho mám ). :-(
-
Ale ja mam Ted intwegrovanou na desce a dela to taky
-
A máš mutnutý mikrofonní vstup? Ten má s TV kartou největší citlivost a chytá mnoho okolního tušení (optická myš apod.). Pro jistotu zakaž všechny nevyužité vstupy v mixeru a uvidíš, co to udělá.
-
No optickou mys mam vyskousim a zaitra dam vedet ale myslim ze ty vstupy atd jsem ztisoval vsechny