Viem ze je to sprostost ale ako sa daju kopirovat adresare bez toho aby mi zmenilo datum a cas kedy bol vytvoreny.
Cey Total Commander to nejde je na to nejaky soft alebo sa to neda vobec.... ??? :?:
Printable View
Viem ze je to sprostost ale ako sa daju kopirovat adresare bez toho aby mi zmenilo datum a cas kedy bol vytvoreny.
Cey Total Commander to nejde je na to nejaky soft alebo sa to neda vobec.... ??? :?:
K čemu to jako potřebuješ?
Myslim, ze to nejde. Na adresari nejde menit datum/cas.
ale určite ide na adresári meniť dátum a čas, veď adresár je len súbor so špeciálnym atribútom
Jo de to měnit, myslím, že dokonce standartně někde ve Winu. Myslím, že v dosu nebo někde tam. Brácha tam měnil atribut systémový. Tak tam někde de i čas.
manuálne sa to dá napríklad aj v Servant Salamanderi :idea:
Kedysi to aj mna zaujimalo, tak som si to vyskusal - zavolat DOSovsku sluzbu na zmenu datumu. Na adresaroch to nefunguje (DOS/Win9x/ME).
BTW.: Velmi dobre viem, co je adresar :wink:
Mne sa jedna len o to ze si idem zalohovat nejake data do kamosa a ked skopcim aj adresare tak potom tam hodi datum a cas kedy bol vytvoreny, a ide o ze ked si to potom spalim na DVD ci CD tak podla toho sa niekedy riadim ze ake je to stare.