MSI 745 vs chladic s termoregulaci
Problem je, ze ta deska detekuje otacky vetracku Arctic Cooling Copper Silent 2 TC (a asi i jinych s termoregulaci) jako 0 rpm. A tak se ani nerozbehne. Vratil jsem tam zpatky D5TB a volbu CPU fan detect v BIOSu vypnul a vse samozrejme jede. Jenze ta deska se pri kazde blbosti (ruznym kousnutim a resetum) restartuje na default nastaveni BIOSu.
Je to v kanclu a nemuzu tam pokazde zmenit chladic a vypnout to, kdyz se to zase resetuje, ma to nejake reseni? Nejak to presvedcit, ze tam nejake otacky jsou?
Mozna uz tu nekde je odpoved, kdyztak me nasmerujte. Diky.
Re: MSI 745 vs chladic s termoregulaci
co ma za verzi biosu?
Citace:
Původně odeslal Mirek
...a volbu CPU fan detect v BIOSu vypnul a vse samozrejme jede. Jenze ta deska se pri kazde blbosti (ruznym kousnutim a resetum) restartuje na default nastaveni BIOSu
to jako, kdyz resetnes system,tak se defaultnou nastaveni biosu nebo to blbe chapu???co znamenaj ty "ruznym kousnutim a resetum". jestli to tuhle nebo neni stabilni a je to, jak rikas, kancelarskej pocitac, tak je asi nekde problem. je to pretaktovany???
Re: MSI 745 vs chladic s termoregulaci
Citace:
Původně odeslal Mirek
Problem je, ze ta deska detekuje otacky vetracku Arctic Cooling Copper Silent 2 TC (a asi i jinych s termoregulaci) jako 0 rpm. A tak se ani nerozbehne. Vratil jsem tam zpatky D5TB a volbu CPU fan detect v BIOSu vypnul a vse samozrejme jede. Jenze ta deska se pri kazde blbosti (ruznym kousnutim a resetum) restartuje na default nastaveni BIOSu.
Je to v kanclu a nemuzu tam pokazde zmenit chladic a vypnout to, kdyz se to zase resetuje, ma to nejake reseni? Nejak to presvedcit, ze tam nejake otacky jsou?
Mozna uz tu nekde je odpoved, kdyztak me nasmerujte. Diky.
Jo Jo, to jsou známé kiksy rádoby značk. desek, já jsem také parkrát narazil - i když vypneš v BIOSU - nic Ti nepomůže - kolega se trápí i s ASUSEM a net kartou.
moje problémy skončily s koupí TC na www.silent.wz.cz - když jsem destičku s pár součástkami viděl poprvé - nechápal jsem moc - ale umí moc moc, - a mimo jiné i generuje pulsy pro rádoby-chytré desky . Teď si už TC přehazuji do nové bedny sám . Takže chceš mít ticho a po problémech kup si TC 3 (je nejlacinější ) a nebo jim napiš - vím, že ze začátku vyrábeli nějaké malé oblbovátka - to se muselo nasadit na konektor v desce a byl klid - možná Ti i něco věnujou použité , já jsem dostal použitý větrák z testů (funglovka - ani bych nepoznal, že běžel )(a DEFINITIVNÍ JE " to znám jednoho co utrhnul piezo na desce"- aby neřvala).