Je to docela v <->. protoze sem si dal na NB pasiv z durona a prilepil jej dvouslozkovym lepidlem od Zalmanu na chipset. tedak tam chci dat vodnika, ale nevim jak to sundam :-/
Printable View
Je to docela v <->. protoze sem si dal na NB pasiv z durona a prilepil jej dvouslozkovym lepidlem od Zalmanu na chipset. tedak tam chci dat vodnika, ale nevim jak to sundam :-/
He HE drží to jak svi.ně co? ;D Tenhle problém tu má víc lidí. Já si to lepidlo nedávnou koupil a než sem něco lepil tak sem vyskousel co ho rozpustí. Nejdřív sem přilepil 2 pasivy k sobě a pak jsem na to skoušel různý přípravky. Nakonec to zvítězil sestřin odlakovač na nehty(jahodovej :mweheh: ). Když sem ho na to lepidlo káp tak z něj udělal takovej gel kterej už netuhnul. Doufám že ti to pomůže a rozhodně to nervi silou, jinak ten chip urveš.
Jojo, tentokrat heslo "co nejde silou, jde jeste vetsi silou" neplati. Stejne by me zajimalo, ze kdyz se ten odlakovac nedostane vsude, tak to asi podle me vsude nerozpusti? Ja bych to zkusil zmrazit, protoze nahrati by tomu chipsetu uskodilo. Zkus na neco to lepidlo nanest, dej ho vyschnout a experimentuj.
Asi jsem to nepochopil. Jak dostanu odlakovac na nechty mezi chipset a chladic ??? Kdyz uz je to nelepeny :-(Citace:
Původně odeslal Frost
asi tak :-/ sem v riti :-(Citace:
Původně odeslal PC1660
No není to záležitost 5ti minut, ale kdýž si seženeš iněkční stříkačku a jehlu tak to tam postupně budeš furt stříkat a ono to jednou povolí. Fakt to ten odlakovač docela slušně rozpouští. Do mrazáku je to zbytečný dávat (no skusit to můžeš), protože to vůbec nepomůže...těž vyskoušeno.Citace:
Původně odeslal PC1660
Ani kdyz to poradne roztopis tak s tim ani nehnes?
Ohřatí nepomůže. U těhle dvousložkovejch lepidel způsobuje vytvrdnutí - aspoň teda u Arctic Alumina Adhesiv kterou jsem lepil pasiv na grafiku.
zdar
skus to zo ziletkou, ja uz som takto z grafik dal dole viac chladicov, proste jemne pojdes medzi chladic a cip a po niekedy nemalej chvilke (nadavania) sa ti to podari dat dole, hlavne jemne na to
no ale ako bude ruku otacat pri NB to neviem :)
no, s tim odlakovacem ??????? dvouslozka nepovoli, to bych radsi skusil neco s tou sestrou pokud neni pod zakonem.
Obecne plati na retezce epoxidovych a pryskiricnych lepidel bud mechanicke nasili a nebo prudky narust teploty.
Ovsem je otazka co pouzit, s tou teplotou se da jit az na nejakych 300 stupnu a vice bych nedoporucoval , ale po velmi kratky cas cca max. 5 vterin , pri pajeni tepelnou vlnou pri montazi cipu jdou az na 360-380 stupnu takze by to melo byt v poho.
(otazka jak to technicky provest ze)
ovsem to ohrati musi byt provedeno skutecne rychle a v pripade neuspechu se to musi opet rychle zchladit.
Mechanicky bych ten chladic skusil narezat ci rozpilovat (s max. opatrnosti
primo na desce) a skusit pak ulamat po mensich castech.
jastli by to slo nevim , protoze jsem to ja osobne ohral a ono to povolilo.
ohrival jsem to butanovym horakem. (takova mala potvora jakoby ve spreji)
RADEK
jaky jiny zpusob ,,, nevim
ale je jiste ze je to radna prekerka.
RADEK