Poradte kde zohnat farebne najlepsie cervene plexi v SR???? :-) Potreboval by som to ale zase nie za obrovske sumy :-o
Printable View
Poradte kde zohnat farebne najlepsie cervene plexi v SR???? :-) Potreboval by som to ale zase nie za obrovske sumy :-o
No nevím jak v SR, ale u nás za hranicema je to tak, že
pokud chceš barevné plexi, tak jedině celou tabuli, což je celkem pálka.
Jinak zkus grafické studia, ty by s tím mohly dělat.
Ano v obchode ti predaju len tabulu 1x2m cena od 1000-2500 podla hrubky.A to vacsinou narazis len na cire.
Presne tak je to. V obchode ti predaju len platnu farebneho ale to by problem nebol ked ti nerobi problem cena. Problem bude skor v tom ze farebne plexi len tak nedostanes.
Jeste ze ti mame fu. AZ Plastic kde dostanes jaky koliv plexi staci si jen rict jakykoliv rozmer cokoliv ti do toho vyrezou proste plexi site na miru...
chlapi ja tedy nevim kde jste se na to informovali .. ale ja jsem si sehnal modry plexi (tusim3mm) a prodaj ti to minmalne po metru, ne dva jak tu nekdo psal. Tusim ze ta 3mm stala nejakych 700 a 1mm asi 450, ta silnejsi je ale mnohlem lepsi. Mam blede modry (tmavy) plexi a vevnitr modrou katodu a vypada to fajn.
Jo a to hlavni nasel jsem to na Internetu pod PLASTY a byl to ten odkaz s obchudkem v Nuslich .. staci skusit par odkazu
Ja by som chcel cervene plexi . ;D Ale v Baumaxe a v Urob Si Same mali len nefarebne .V Baumaxe maju za dost dobre ceny (aj mensie kusi) ale Urob si sam chce predat len 1.5mx1.5mx2mm za 750Sk .Aked by som chcel farebne tak mi to objednaju ale nad 1000Sk ale len 1mx1m ??? :(
2pocket: v holesovicich v praze je shop a tam ti udelaj plexi jakyhokoliv tvaru,barvy, sirky .....donese nakres okvotovanej a za dve hodky si pro to prijdes.
no pro me j to uz off .. plexi mam uz nejaky cas a pokojenost 8)Citace:
Původně odeslal honzAK
Asi ostanem pri priesvytnej plexi :(
no jeste mas moznost si koupit ciry plexi a nalepit pres nej barevnou folii co se lepi na auta .. je to levnejsi a taky .. :roll: .. to radsi bych s priplatilCitace:
Původně odeslal Platon
Dikes za radu omrknem to ;D