Zvlast ma zaujima model TOBA 326. Ma z nimi niekto nejake skusenosti ?
Printable View
Zvlast ma zaujima model TOBA 326. Ma z nimi niekto nejake skusenosti ?
Toba jsou ty nejlaciněší, popřemýšlej o nějakém Kentaurovi nebo Labradorovi.
Ja viem ze su najlacnejsie a aj tak mam zosik len AQ M2 2x50 A ostatne su na stiesnene podmenky na internate ...ehm... velke. A kedze som student, tak aj cena hra svoju rolu :? Proste ked sa mam nejako vypenazit tak by som nalepsiu dostupnu kvalitu za co najmenej $$$ - ako kazdy studak ;D. A z "Kentaurov" a "Labradorov" nie su nejake mensie 3 pasmove. Vsetky 3-pasmaky su towery a to by som uz nemal kam spratat.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Ty toba jsem neslyšel hrát, ale vypadají lacině, podívej se ještě po jiných výrobcích, i komerční výrobci (PAnasonic atd.) mají někdy dobré kousky jen k připojení do zesilovače.
A to musíš mít 3-pásmovky? Já myslím že v nižších cenových hladinách je rozumnější sáhnout po 2-pásmovkách.
Skus rozvinut Tvoju teoriu, pokial to bude rozumne (nic v zlom - aby si to nejako scestne nepochopil), tak sa necham presvedcit :-)Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
No predstav si ze mas k dispozici urcitou sumu a za tu musis postavit repro. No a třípasmovky mají o jeden měnič víc a navíc i složitější výhybku, takže se to musí někde ušetřit. No a většinou se šetří na měničích.
Nehledě na to že pořádná třípásmovka vyžaduje HODNĚ velkou pozornornost při výběru měničů a tvorbě výhybky. A u těch levnějších se to dost často nepovede a je slyšet přechod mezi pásmy (středy-výšky nebo basy-středy).
Zkrátka bych ti doporučil si to poslechnout, protože tyhle můžou hrát dobře, ale já bYch se vsadil že dvoupásmovky za stejný prachy budou hrát líp.
Přesně tak,2pásmovky.Jednak máš pásmo přerušený jen 1x a za další 3pásmovky mimo jiné potřebujou větší bednu aby hrály.U nich je důraz ani ne tak na kvalitní měniče ale kvalitní výhybku s nima sladěnou.Ten basák tam musí bejt slyšet > velká ozvučnice.Jinak 3pásma nemaj smysl.Takže - 2pásma stojanovky/regálovky, 3pásma - sloupovky a velký stojanovky.
No takze taky argument beriem, a teraz otazka pre Bratislavcanov, daju sa AQ-cka kupit niekde v Bratislave, alebo sa budem musiet previest co Ciech?
Dobre udelane 2 pasmovky mohou byt drahe a lepsi nez 3 pasmovky. Mam Tannoy M2 - Dvoupasmovky za 7000,- (relativne lacine) a povyhravali kde jaky test :-)Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
To som kedysi tiez potreboval - chcel som kupit aktivne repraky M20. Oficialny distributor je vraj firma Fast Plus - asi na stvrty mail mi konecne niekto odpovedal s tym, ze sa to da kupit, ale potom uz nikdy neodpovedal. Tak som sa na nich vys.ral. Este rozmyslam, ze kupim Canton Plus Media 3...Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-