Koupil jsem novou desku Abit NF7-S zapojil procesor,grafiku,HDD...ale na monitoru nic nenabíhá.Na desce svítí červené a žluté světýlko(LED).Nevíte co s tím.Díky
Printable View
Koupil jsem novou desku Abit NF7-S zapojil procesor,grafiku,HDD...ale na monitoru nic nenabíhá.Na desce svítí červené a žluté světýlko(LED).Nevíte co s tím.Díky
Pípa to nejak, alebo mlčí???
Právě že jenom mlčí?Citace:
Původně odeslal mortician
No toto! Tak skus jumper clear cmos dat do opacnej polohy. Niekedy býva default nastavený na clear cmos....
to jsem take zkousel ale bezvysldne.Citace:
Původně odeslal mortician
Zkontroluj jestli máš správně zasazanou RAM. Pak Zresetuj CMOSku tak, že přepneš jumper na reset a několikrát za sebou zmáčkneš power jako při startu. Potom opět přehoď jumper zpátky a zkus normálně start. Mimochodem máš správně zapojený kabely do desky? Teď myslím kromě napájecích i tzv. Front Panel Connectors (Power Led, Power, Reset, HDD Led atd.) :wink:Citace:
Původně odeslal prdola
No mne svieti zelene a cervene asi mas nieco zle zapojene skus to nanovo a poriadneCitace:
Původně odeslal prdola
Najcastejsie problemy su s nespravne do dosky zapojenymi kablikmi s "power" tlacitka a "reset" tlacitka na celnom panely PCkejsu... :!: - dobre si to skontroluj prip. premeraj - uz som videl pripad, ked bolo trvale spojene tlacitko "reset", takze PC nemalo sancu nabehnut :!: :o
skus najprv zapojit len kabliky od "power" tlacitka a nic ine ... :!:
me zase blikali jen LEDky na klavesnici a deska byla celkove death...reklamace v cc za 2 min jsem mel new NF7
a rozjedou se ti disky a tak???Pokud ne tak je deska na 100% v hazlu...