Caute,
prochazel jsem par threadu ohledne tohodle chladice a rad bych kdybyste mi sem prispeli s vasimi zkusenostmi. Jak dobrymi tak spatnymi, nekdo totiz rikal ze hluci, nekomu se zas neroztacel.
Mam o nej velky zajem :wink:
Diky
Printable View
Caute,
prochazel jsem par threadu ohledne tohodle chladice a rad bych kdybyste mi sem prispeli s vasimi zkusenostmi. Jak dobrymi tak spatnymi, nekdo totiz rikal ze hluci, nekomu se zas neroztacel.
Mam o nej velky zajem :wink:
Diky
Hučí celkem málo ,ale pokud mas tichej zdroj(mam fortona 300W),tak jde slyšet. Na 10,5 x 200 při 1,75V mi chladil kolem 55°C jeste jsem nezkousel max. vytizeni, az to otestuju napisu. Zdar
TC verze huci podle toho jak ti pece proc (coz doporucuju) pac v gamese at to klidne huci,stejne mas vysmazeny zvuky... ale woknech clovek rad ticho,coz takovejch 1200 otacek celkem je... chladi slusne,bez problemu uchladim 210*10 pri 1,8V bez vypomoci ostatnich vetronu (ale samozrejme otevrena case, kumulovat teplej vzduch nedoporucuju ;D )
Je hodne v poho, ja mam bez TC a jsem spokojenej, mam Chieftec zdroj a přes ten zdroj de slyset jen trochu.
A ma celkem drsnej povrch, chce trochu přibrousit. Jinak doporučuju spíš taky to TC-čko.
v pondeli me prijde na test s TC. Takze poreferuju jak bezi na 1800+ @ 2800+ (mozna vic)
Vysledky vsetkych AC chladicov mas na stranke www.pretaktovanie.sk sekcia recenzie chladicov...
To vim, diky, ale zajimaly by me prave prakticky zkusenosti od vice uzivatelu, protoze jsem cetl ze byl nekdo nespokojeny, tak jestli to nebyla jen spatna vyjimka :-)Citace:
Původně odeslal GABO
Uz se na nej totiz tesim ;D
mě to místo box chladiče znížilo teplotu o cca 4 stupně, škoda, čekal jsem víc.. teď mám otáčky cca 2300 a nejhlučnější ve skříni je větrák na grafiku.. :-(
Ty 4stupne to je pri podobny hlucnosti?Citace:
Původně odeslal gorge
ja sem ted na nej taky presel a mam teplotu max 48 pri male pomoci vetraku( vsechny na 5V) a vetrak na cpu toci kolem 1300-1600 rpm a neni vubec sliset
pri tehle otackach je fakt super silent... ale jak je to kolem 2100+ tak kdyz mate hodne silent PC uz se trocha necha slyset....Citace:
Původně odeslal Voky
mimochodem slYset,mlyn,blyskat se,polykat... atd.. kua Voky ;D
Pri stejne konfiguraci by to asi neuchladilo DLT3C na 2,4GHz a 1,7v-1,75v co?Citace:
Původně odeslal Voky
za 30min to mam dome. Pak poreferuju jaky jsou teploty na 1800+ (DLT3C od radima) na 3000+ (cca.) mozna vicCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Tak hlavne nezapomen zaznamenat stavajici udaje at mame na porovnani...
vcera sem vyresil jeden problemek nejak se mi kazaili unity v UD. tak sem se v tom hrabal a ja nemel prime stable pc.
kdyz sem tam mel vodnika tak se to mel primestable na 2002 mhz pri 1.625 V a ted se vzduchem pri 1.65 V
coz je celkem pekna haluz :o :o :o
Ja mam verzi s TC, vzhledem k tomu ze PC je jinak tichoucky ho pri vyzsich otackach trosku slysim, doporucuji koupit rev. 2 ktera by mela byt pri vyssich ot. tissi...
Rek bych ze ani nahodou .)Citace:
Uz ja mam dost velky problemy uchladit Bartona na 2100MHz se snizenou voltazi na 1.60V(zaklad ma 1.65V) pri podobnem chlazeni jako Voky. Podle me to DLTcko by topilo pri tomhle nastaveni jeste o fous vic :)...Na DLTcko kolem 2.4GHz je good Zalmanek, viz Gabovo, Prasorovo PC...
Zalman nejde na NF7-S co sem slysel....
Zalman nejde na NF7-S co sem slysel....
Mám ho asi ctvrt roku a DLT3 na 11x200 mi při prime chladil na 63st., což je nic moc... Povrch měděné destičky je brutálně drsný, takže jsem se rozhodl, že ji vyleštím. Při samotném leštění jsem zjistil, že povrch není ani ideálně rovný. Po vyleštění klesla teplota o 8 st. s obyčejnou pastou..Citace:
Původně odeslal NightKing
Můj závěr: po úpravě ujde, ale teď už bych si koupil Spire IV za polovinu..
jj, to mas pravdu, pro tebe prichazi v uvahu snad jen Thermalright SLK 800 A pokud bys chtel mit to DLTcko na +/- 2.4GHz, chlazene vzduchem a tiche... :)Citace:
Je mozny, ze me tenhle chladak toci jen 2100ot, kdyz CPU ukazuje 80°C?
Kdyz ho odpojim a pak pripojim, tak s ohratejma zebrama se rozjede na max, ale jen na chvili ... pri jaky teplote se dostanete na max. otacky?
Tak jsem včera hodil verzi bez TC a jsem spokojenej ;D
Proti Coolermaster CP5-7JDIB-0L sice v idle stoupla teplota, ale při max. burnu je to teď 54°C, dřív bylo i víc..
A hlavně.. To ticho!!! Ten Coolermaster sice točil jen o cca 400 otáček víc, ale tak tichej fakt nebyl..
Fakt rozdíl proti Slim Silentu, kterej mě dost zklamal (možná to byla jen vada kusu..)
Tak jsem si ho konecne koupil ;D
V pondeli nainstaluju a muzu poreferovat rozdil se starsim SuperSilentemPro. Doufam ze to bude znat i na teplote, i kdyz ta je asi az na duhem miste :-)