Nevie dakto kde rezu s plotterom za dobre ceny v SR ????
Rezat by som potreboval mnou dany motyv na samolepiacu sa foliu :-)
Printable View
Nevie dakto kde rezu s plotterom za dobre ceny v SR ????
Rezat by som potreboval mnou dany motyv na samolepiacu sa foliu :-)
Ty brdo tys snej vytahnul 1,6 :-) To je docela hezky.
2Platon: tak ten Duron na 1,6 GHz je dost velky narez...to snad vyzera na svetovy rekord....a chladenie Titanom ;) ...ozaj nieje to preklep?
Viem kde takuto vec robia...dufam ze neskopirujes moj Case :) ...je to firma ARTEMISS na sokolovskej22 v KE...nad novou nemocnicou.
Mam tam kamosa , len neviem ci to robi aj normalne resp. ci nerobi len velke veci..mozes sa tam ist spytat.
taky se mi zda ten duron nejak mc .. :o
Nebojte sa Duron fakt tahal asi 4 mesiacov v pohode . ;D Ziaden problem s nim nebol . Chladenie fungovalo v pohode az kim mi nevypadol prud kvoli pokazenej mikrovlnke . Zhorel :( ako nic .Nevedel som nastartovat PC . :( Uz je to vymenene . ;) Dal som ho reklamovat a div sa uznali to bez problemov ;) .Teraz uz nie som taky odvazny a novy duron taham len na 1.4GH . Original je 1.2GH. A neboj sa opravim data a nezkipirujem ty pc ;)
Ked neverite pozrite sa na Tomshardware.com . On tam vraj vytiahol na Epoxe 8K5A2+ (aj ja mam tento model) z 1,2Ghz Duron daco cez 1,8Ghz a to bez nejakej velmi extra chladiacej jednotky . Inac ja som tam mal extra velky vetron na bocnici .Teplotu som mal na CPU daco nad 45celsius
Kto bi to nedokazal na Epoxe :-D
.. no mi ti verime .. to vis ze jo .. jen je to rarita .. ;)Citace:
Původně odeslal Platon
Us som sa zlakol :-) .. Inac to fakt fungovalo ;D
No jo, na tomshardware jsou věci... třeba Dx 750@1550 vzduchem chlazený ap.. To mi fakt nejde na mozek. To musej bejt nějaký extra dobrý kousky... ???
Epox je predsa pre overclockerov :-)
no mozna tam uz nepsali co se stalo po tom kdyz ten pocitac zapli ;)Citace:
Původně odeslal Marty
No, to je pravda. Třeba tam hrajou jen na POSTy.. :|Citace:
Původně odeslal Pocket