Co si myslite o Radeone 9800SE od manli za 5200Sk. Co vsetko by sa snim dalo spravit?
Co je lepsie Radeon 9600 alebo 9800SE(neviem o kolko je 9800SE osekana od 9800)
Printable View
Co si myslite o Radeone 9800SE od manli za 5200Sk. Co vsetko by sa snim dalo spravit?
Co je lepsie Radeon 9600 alebo 9800SE(neviem o kolko je 9800SE osekana od 9800)
...hmm, aj ja som na nu natrafil v AGEMackom ceniku, ale ta cena je dokonca o 1200Sk nizsia ako Radeon9600PRO od rovnakeho vyrobcu :? tak fakt neviem co si o nej mysliet -> snad sa najde niekto kto ju vyskusa
:|
nieje to len preklep ? Lebo ta krata je odost vykonnejsia ako R9600PRO a este za nizsiu cenu ?! to by som bral hned (risk je zisk) :)
v Axecu napriklad stoji 13250Sk
...hmm uz je tam asi 2-3tyzdne ta Manli Radeon9800SE za cenu cca 4350Sk bez DPH tak to snad preklep neni a maju v ceniku aj Manli Radeon9800PRO za 11690Sk bez DPH
COX: tak ju kup a daj vediet :wink:
Od ManLi by som kupil maximalne podlozku pod mys... :lol:
tak dva kamosi a bracha maji r8500 od manli a zadny problem - za tu cenu dobry.Samozrejmne zadny velky oc,ramky snad nejdou vubec ale na normalni frekvenci no problemCitace:
Původně odeslal tomXX
To si sa zas asi preklepol ty.Citace:
Původně odeslal cox
Za 13000 s DPH kupim Hercules 9800 a nie shitnu Manli 9800SE.
od manli se nevyplati nic co stoji nad 2000kc.
jestli sou to zase manli"sapphire" tak proč ne že
Tyhle nejlevnejsi 9800SE jsou strasne osizeny a to predevsim co se tyce osazeni pameti.... nejsou tam BGA pameti...
Ja bych to bral hned i kdyz je od Manli.Ja mam napriklad od Manli GeForce 2 MX 400-32MB a zadnej problem s ni nikdy nebyl.Mozna to je shit vyrobce :roll: , ale za tu cenu bych to bral. :lol:
Pokud uzivate TVout tak manli je supr shit, prosli mi pod rukama 4 manli 8500 a vsechny meli na tv pruhy, hercules ani jeden (taky jsem testil shodou okolnosti 4 )
Citace:
Původně odeslal tombianski
,,POKUD" :wink:
Pozeral som to na ich stranke, PCB je cervene a je tam nalepka ATI, pamete su normal nie BGA, chcelo by to nejaku recenziu skusim pohladat na nete...
NO ja mam Manli R8500 a musim si ju chvalit. Celkompekne sa da pretocit (podpis) a ani s TV OUT nemam ziaden problem.
Inak Igor : tak tak mi zisti ci je to na 100% za tu sumu a ked sa da tak ju omrkni ako vyzera a ked to bude tak a fpoho tak ju kupim na 100%
2Entita: ja som sa nepreklepol pozri www.axeco.sk ale to meju tam bordel pretoze Shappire R9800PRO maju za tolko ako MANLI 9800SE :) lamy
A suhlasim s joXerusom ! Lebo podla toho co maju na webe tak to vyzera na def. PCB aj osadenie !
Ani nic pod 2K Kc/Sk...Citace:
Původně odeslal honzAK
Mal som tu od HaDeSa pozicanu ManLi CMI8738 4.1, na ktorej som zistil, ze nema osetrene skraty ktore vznikaju pri zasuvani/vysuvani 3.5 jacku... Skratovala tak pri vysunuti/zasunuti sluchatok cely PCI slot, v ktorom bola... Normalne som myslel, ze mi zhorel, ked mi potom v nom nesla ziadna PCI karta :roll:
Takze asi tak :arrow: Pokial to, co ManLi predava, nie je ich design (obvykle prve varky ATi kariet), tak sa to kupit oplati. Inak sa tomu na kilometer vyhnite :!:
Firma manli me z radeonem uz jednou totalne zklamala a tak bych si od ni nic nebral !!!! Je to sheet...
Kdyz ti to Manli jen zabali a rozdistribuje tak proc ne...Citace:
Původně odeslal Erikson
No jo, já jsem taky koupil Manli jenom kvůli tomu, že byla skoro o 20 procent levnější než Sapphire (o Herculovi nemluvě) a pak jsem zjistil, že to je úplně stejná karta i vyrobená ve stejný továrně, slovo Manli je taky jenom na tý nejvrchnější krabici...
Točit jde docela slušně, žádný problémy jsem nezažil (ani s Tv-outem ani s ničím jiným), takže nevím, jak může někdo klidně tvrdit, že všechno od Manli je shit ???
Jinak speciálně u R9700 jsem viděl víc problémů snad u všech jiných výrobců, ale výtah vzorků od známejch není zcela vypovídající, víc by k tomu jistě řekl distributor...
To samozřejmě nevyvrací staré známé - 2x měřát, 1x řezát ;D
Presne tak, v zadnem pripade nemuze nekdo tvrdit ze vse od Manli je shit, je to absolutni hloupost a neznalost. Jelikoz manli nakupuje kde co a od ruznejch firem, je opravdu mozny ze pod obalem najdete herculese nebo Sapphire a podobne.... Je dobry se treba ve firme domluvit a krabici otevrit a podivat se co opravdu je tam za znacku grafiky, a podle toho jednat. Jelikoz firmy nakupujou po vice kusech, vetsinou se jedna ze treba jedna varka je komplet grafik od Saphire, takze otevrit podivat koupit a pak napsat na foru ze tam maj dodavku ze sapphirama, i pro ty firmy je to vydelek dobrej kupujou to za hodne moc levno..... v nekterej velice radi otevrou kdyz jim reknete ze mate dalsich x lidi co si to prijdou koupit :-)))
jan555 & pulec7:
Precitajte si este raz moj prvy post v tomto threade a ked sa zamyslite, preco som napisal
Tak pouzijte search a najdete tu aspon 10X napisane vysvetlenie (ze prve varky ManLi ATin su OEM Sapphire...) :roll:Citace:
Původně odeslal PiT
No tak mi niekto zisti ze co je to zac a ci ta cena plati ? Ja ju xcem :)
Zaujimavy test:
http://www.tweak.pl/artykul/r9800se
Viď. pamäte(total shit) :-o
...jj :? podla tej review sa to neoplati kupovat :?Citace:
Původně odeslal x3X3x
No ja myslim ze ta R9800 SE je len 128Bit.Takze urcite nebude mat vykon plno krvnej 9800.Treba pohladat 256Bit ver. aku ma napr. Herkules.