Okamzity restart po zapnuti
Vsimnul sem si za kdyz odpojim zdroj ze site a potom zapnu comp(zdroj je zas pripojenej :idea: )tak se dvakrat zinicializuje chipset :-o (poznam to podle D-Breku, a podle DVD ROMky která dvakrat jakoby vysune CD (klasickej slot-in), a to se deje jen pri FBS jine nez 100MHz+- , je spatna deska nebo je to normalni, zdroj to neni skousel sem i jiny, deska KT4V-L co jinyho asi :wink:
Re: Okamzity restart po zapnuti
Citace:
Původně odeslal vogo
Vsimnul sem si za kdyz odpojim zdroj ze site a potom zapnu comp(zdroj je zas pripojenej :idea: )tak se dvakrat zinicializuje chipset :-o (poznam to podle D-Breku, a podle DVD ROMky která dvakrat jakoby vysune CD (klasickej slot-in), a to se deje jen pri FBS jine nez 100MHz+- , je spatna deska nebo je to normalni, zdoroj to neni skousel sem i jiny, desla KT4V-L co jinyho asi :wink:
Řekl bych zdroj, ale asi se mýlím. Sestava co mám v podpisu a ten samý problém, co popisuješ.
Už takhle jedu skoro rok.
Re: Okamzity restart po zapnuti
Citace:
Původně odeslal vogo
Vsimnul sem si za kdyz odpojim zdroj ze site a potom zapnu comp(zdroj je zas pripojenej :idea: )tak se dvakrat zinicializuje chipset :-o (poznam to podle D-Breku, a podle DVD ROMky která dvakrat jakoby vysune CD (klasickej slot-in), a to se deje jen pri FBS jine nez 100MHz+- , je spatna deska nebo je to normalni, zdroj to neni skousel sem i jiny, deska KT4V-L co jinyho asi :wink:
Tak to teda nevím, já mám tu samou desku a tenhle problém nemám. Já bych řekl že to bude tou deskuo. :?