nejde mi otevrit obrazek JPG, pouze se zobrazi maly dole v rohu, hazi to chybu V REGISTRU NELZE NALEZT INFORMACE O FORMATU SOUBORU. Zatim dik
Printable View
nejde mi otevrit obrazek JPG, pouze se zobrazi maly dole v rohu, hazi to chybu V REGISTRU NELZE NALEZT INFORMACE O FORMATU SOUBORU. Zatim dik
Asi by se i hodilo říct, v čem to otevíráš, co jsi zkoušel, jestli přeinstalovat nebo co. Trošku víc info.
Je to na pocitaci z projektu internet do skol (u mlady v praci), takze sem to zkousel v malovani,, nebo v Photo editoru (W2k). Staci mi jen obrazek prohlidnout, je to fotka. Tuto chybu to hlasi v obou programech. Ve Windowsackym exploreru se zobrazi maly nahled, ale to je vsecko. Obrazek JPG si neprohlidnu vubec. Zatim Diky
S tim jsem se setkal v praci na Win2000, prohlizet to slo prakticky ve vsem, ale presne ty 2programy, co uvadis to nebraly. Asi chyba v registrech, nebo chybejici knihovna ???
Na prohlidnuti pouzij treba InternetExplorer, ten mi to bral.
Ale pokud chces prohlizet vic obrazku, stahni si "inteligentnejsi" SW, treba IrfanView, je free a kdyz stahnes i plug-iny, umi toho spoustu :smoke: