Fotky tady 1600*1200 +- 120kb. Hlavne je super ten prechod tech barev na ty grafice jako kdyby ta modra byla uplne chladna.
http://www.sweb.cz/cooling.a/bm2/
Printable View
Fotky tady 1600*1200 +- 120kb. Hlavne je super ten prechod tech barev na ty grafice jako kdyby ta modra byla uplne chladna.
http://www.sweb.cz/cooling.a/bm2/
...jj pekne, evidentne si tu bielu katodu nakoniec zavrhol :wink: /inak preto je modra zaradena do kategorie studenych farieb a cervena do teplych farieb/
...len si mohol vsetky fotky pootacat do normalnej polohy :arrow: skoro som si vykrutil krk :wink: 8-)
no to sem mohl ale znas to stahnes z fotaku, akorat zconvertujes a nahrajes.
...njn :wink: este by to chcelo vymenit tie ploche IDE kable ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
Jeste mam v planu dat tam kulaty kabely, dodelat jeste kabel od predradniku do flexa, dale vymenu cooleru za slk800a tak to udelam vsechno najednou doufam.
@ honzAK
měl jsi nějak zvlášť nastavený digitální foťák? Já teď používám Canon PowerShot A300 a nemůžu zachytit tu super hru světel, každý, kdo to viděl ve skutečnosti, uznal, že na těch fotkách je to o ničem :? :?: :| :oops:
PS: máš to cOOl :-)
nemel ja to fotil power shotem a200, dik ..Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Zalezitosti ohledne digitalni fotografie si reste pomoci SZ nebo v Ostatnim hardware :wink: .
Jinak je to docela pekny, skoda, ze ty fotky nejsou trosku ostrejsi, ale ten svetelnej prechod vypada pekne, to jo.
JJ, pekný prechod, farby tiež, čo viac povedať.
Tie gulaté káble by sa tam fakt hodili,
a trochu inak poskladať tie kable.
Inac cool, good work...
jj, celkem hezky, ale uz pred rokem a pul to mel Voky a kdyby nebyl lamac katod, mel by to doted :)
chtelo by to neco originalnejsiho :idea:
tak to pockej na muj case mod, kterej pripravuju :)Citace:
Původně odeslal DC
Ja ted taky zrovna mam cervenej cooler master v bocnici a vevnitr nad grafikou mam modrej a vypada to taky suprove! :D
Je to velmi dobre - hlavne ten prechod farby od z modrej na cervenu sa mi paci. Tiez graficka vyzera dobre (trosku inac ako moj o nicom mutant). AK zriesis tie veci co si pisal tak to pofot lepsie a nahodim na svoju stranku...myslim ze to bude este len potom dobre vyzerat. Vokyho komp som nevidel s osvetlenim takze neviem zhodnotit.
Citace:
Původně odeslal DC
asi tak nejak jinak uz mam 3 katodu UV ale nemam ji este zadelanou a hlvne nemam nic uv sensitivni :)