Kazdy mesiac musim vyfukat PC od prachu!! :-(
Rad by som tam dal nejake prachove filtre ale neviem aky material na to použit..
Printable View
Kazdy mesiac musim vyfukat PC od prachu!! :-(
Rad by som tam dal nejake prachove filtre ale neviem aky material na to použit..
Ono je to těžký - řídkej matroš nebrání proudění vzduchu a hustej zase dobře brání vniknutí prachu.
Jinak já používám zvlhčovač vzduchu - nejni tolik prachu a komp jsem už 2 měsíce nečistil a vypadá dobře.
Taky to záleží na utěsnění skříně - ten prach tam leze skoro každou škvírou.
Prach v rozumne mire PCcku nevadi. Mam v casu vepredu nasavaci vetrak, vzadu vysavaci, zadnej filtr nepouzivam a prach se mi v zadny vetsi mire v bedynce nezdrzuje :wink:
Mal som na nasavacom ventilatore filter z vysavaca - celkom to pomahalo, ale aj obmedzovalo prudenie vzduchu. Ked som menil ventilator, tak som rovno vyhodil aj filter a nechal som to tak ;D
Skusil by som aspon nejaky filter do predneho nasavacieho ventilatora, ale neviem aky material pouzit.... :-(
Zkousel jsem dat monofil - trochu to branilo proudeni vzduchu a prach byl v kejsu taky - ale takovy ten osklivejsi, jemnejsi, ktery ulpi na vsem jak priskvareny. :-( Tak jsem filtry odstranil a jednou za dva mesice cele PC vyfoukavam stlacenym vzduchem.Citace:
Původně odeslal Champion
no videl som niekde pouzite damske silonky, prelozene tak na 2-3 vrstvy .. dobre sa to cisti .. teda pere a je to v poho, ale jemny prach ti tam naleze vzdy takze cistit budes musiet ale nie tak masivne
Dej tam molitan tak 1cm silný (třeba ten co je u zákl.desek v krabici)a za měsíc uvidíš co v něm bude prachu.
To iste co Halen...proste vysavac resp. vzduch vysajem a hotovo
dokud nekdo nevynalezne nanoboty co budou sami cistit vnitrek casu tak na prach z vysoka s... :lol: max vobcas kdyz vysavam pokoj tak profouknu i case :wink:
Mozna by bylo cool pred ten nasavajici vetron dat tu katodu/anodu nebo co to je jako je prave v tech "zvlhcovacech vzduchu". Na tu se lepi prachove castice a byla by pohoda.